Schouder aan schouder met het hele team

Individuen, maar toch samen

75+ collega's wereldwijd

Samen werken naar gemeenschappelijke doelen

Het team in Holland, Purmerend
We werken samen, maar met veel ruimte voor individueel initiatief en persoonlijke ontwikkeling. We geven iedereen graag de tijd en ruimte om te groeien, omdat we weten dat onze mensen dat aankunnen. En als het even tegenzit, dan zijn we er voor elkaar. Binnen én buiten werk.
Het team in China, Xiamen
Dit hypermoderne kantoor is de plek waar onze developers hard aan het werk zijn voor onze klanten. Via Slack, Zoom en Teams worden regelmatig stand-ups en refinement sessions gehouden. Soms houden tot wel 8 teams tegelijk hun stand-up en is het erg hectisch op de verschillende locaties.
Het team in Viseu, Portugal
Naast onze vertrouwde teams in China hebben we gekozen voor nog een offshore team binnen dezelfde tijdzone, namelijk in Portugal. Waarom Viseu? Voornamelijk omdat in deze oude stad een technische universiteit is gevestigd. Zo kunnen we gemakkelijker in contact komen met nieuwe development talenten. Op deze manier kunnen we kwaliteit en schaalbaarheid bieden binnen rb2, zodat we onze klanten optimaal kunnen bedienen.
Het team in Lagos, Nigeria
Het kantoor in Nigeria bevindt zich in Lagos. Net als ons kantoor in Portugal hebben we ook hier gekozen voor een offshore team binnen dezelfde tijdzone. Waarom Afrika? We zien dat hier hoogwaardige technische experts beschikbaar zijn, zodat we de kwaliteit en schaalbaarheid kunnen behouden die onze klanten van ons gewend zijn.

Een greep uit onze activiteiten

van de afgelopen tijd

Volg rb2 op:
Direct naar:
Vind ons:
Neem contact met ons op:

rb2 Netherlands / Wilhelminalaan 1-C / 1441 EK Purmerend /

+31(0)299 200 800 / info@rb2.nl

Language
Nederlands