Een commerce platform met een ingebouwd framework voor maatwerk

Medusa biedt open-source modules en tools om rijke e-commerce applicaties te bouwen, als alternatief op bestaande monolithische platforms. Met Medusa kunnen e-commerce bedrijven de klantervaring continu verbeteren en de processen optimaliseren, zonder terug te moeten vallen op workarounds. 

Medusa maakte indruk op de Tech leads van rb2 door hun professionele uitstraling en robuuste modules, met name voor de check-out. Toen er een project voorbijkwam waar Medusa goed bij leek te passen, was de keuze na enig onderzoek al snel gemaakt. Medusa biedt een aanzienlijke mate van flexibiliteit, waardoor specifieke business-regels gemakkelijk kunnen worden geïmplementeerd zonder de hoge ontwikkelings- en licentiekosten die andere oplossingen met zich meebrengen.

Dit maakt het bijzonder geschikt voor partijen met lagere ordervolumes, maar met unieke eisen. rb2 omarmt deze engine dan ook als een uitstekend alternatief voor de meer gevestigde namen, die soms een te star of omvangrijk antwoord bieden op een voorliggende vraag.

Wil je meer weten over onze samenwerking met Medusa en wat voor afwegingen je moet maken bij het kiezen van een commerce platform?
Roelof Blom Technology Director
Direct naar:
Vind ons:
Neem contact met ons op:

rb2 Netherlands / Wilhelminalaan 1-C / 1441 EK Purmerend /

+31(0)299 200 800 / info@rb2.nl

Language
Nederlands