hero

Persoonlijke verzorging direct in huis en maandelijks opzegbaar

logo

De subscription-economie draait op volle toeren en Philips draait volop en voorop mee. Met de inzet van rb2 en partner Subscription Factory is de e-commercewebsite van Philips uitgebreid met verschillende abonnementsvormen. Betaal je Lumea product in termijnen af of ontvang elke maand nieuwe opzetstukken voor je Sonicare tandenborstel. Via de my-account sectie kun je je abonnement beheren; wel zo handig!
  • De uitdaging

    De door rb2 gerealiseerde applicatie moest naadloos in het e-commerce platform, de Salesforce-omgeving en de payment service provider van Philips inpassen. Met een pixelperfect front-end die geen haar afwijkt van de Philips huisstijl.

  • Onze aanpak

    Samen met Subscription Factory heeft rb2 de technische realisatie verzorgd voor dit nieuwe businessmodel van Philips. Op sterke rb2-techniek en een koppeling met het Zuora-platform, een complete subscription-engine, is er via een Scrum-aanpak een allereerste MVP gebouwd.

  • Het resultaat

    Door de inzet van Subscription Factory en rb2 staat er een lean maar technisch sterke abonnementsmodule die klaar is voor toekomstige uitbreiding. Voorlopig alleen in Nederland beschikbaar, maar internationaal schaalbaar. En dat is Philips zeker van plan!

Samenwerking met Subscription Factory

rb2 heeft behoorlijk wat ervaring met zowel de technische als functionele inrichting van zogeheten subscription platformen. Als technisch ontwikkelaar ondersteunen wij veel klanten bij het lanceren, inrichten en onderhouden van abonnementsmodellen. Dit doen wij samen met onze strategische partner Subscription Factory, één van Zuora’s toonaangevende EMEA implementatie en consultancypartners. Subscription Factory is één van de weinige Nederlandse bureaus met ervaring in het koppelen met Zuora. We combineren onze ervaring in het realiseren van abonnementsmodules en het strategisch advies rondom abonnementsvormen van onze partner Subscription Factory om klanten te helpen om volop mee te draaien in de subscriptioneconomie.

Direct naar:
Vind ons:
Neem contact met ons op:

rb2 Netherlands / Wilhelminalaan 1-C / 1441 EK Purmerend /

+31(0)299 200 800 / info@rb2.nl

Language
Nederlands