hero
quote-icon

De beste technische oplossingen bouwen met partners, collega's en klanten

Samen staan we sterk(er)

Wij zijn kieskeurig als het gaat om onze partners: less is more. Ze zijn, net als wij, specialisten in hun eigen vakgebied, gaan voor de beste oplossing voor klanten en geloven in de kracht van technologie. We zijn trots op de langdurige samenwerking die we met al onze consultancy- en softwarepartners hebben.

Onze klanten zijn ook onze partners

Ieder project pakken we samen met onze klanten op. Want alleen dan kom je tot de beste oplossing voor de zakelijke uitdagingen van individuele organisaties. We hebben aandacht voor communicatie en overleg op de momenten die er toe doen. Niet te vaak en te lang, want we willen samen vooral verder bouwen aan jouw platform. Door onze ervaringen van de afgelopen decennia weten we wat werkt. En wat niet. Het fundament van een succesvolle en fijne samenwerking met klanten leggen we door alle stakeholders, inclusief business en product owners, bij klanten te betrekken bij het ontwikkeltraject. Voor, tijdens en na.

24 uur per dag werken wij met elkaar samen

Samenwerken begint bij ons op kantoor. Non-stop, want onze teams werken in verschillende tijdzones. Dat hechte, internationale team werkt al jaren samen en is goed op elkaar ingespeeld door alle projecten waar ze aan werken. En door onze teamuitjes, lunches en digitale socials wordt die samenwerking alleen maar beter.

Direct naar:
Vind ons:
Neem contact met ons op:

rb2 Netherlands / Wilhelminalaan 1-C / 1441 EK Purmerend /

+31(0)299 200 800 / info@rb2.nl

Language
Nederlands