Creëer winstgevende Omnichannel ervaringen
met Fluent Order Management

Commerce is aan het veranderen. Verouderde legacy systemen voldoen niet langer deze nieuwe realiteit waarin een premium experience voor klanten een must is. Daarom moeten retailers zich aanpassen.

Fluent Commerce, een wereldwijd softwarebedrijf dat zich focust op distributed order management, en helpt B2C- en B2B-bedrijven de complexiteit van orderverwerking om te zetten in concurrentievoordeel. Fluent Order Management biedt accurate, (bijna) realtime voorraadinformatie van meerdere locaties, order afhandeling, fulfillment optimalisatie op basis van locatie, in-store pick and pack, klantenservice en rapportages.

Fluent Commerce’s order management system (OMS) is bedoeld om complexe problemen van retailers op te lossen. Deze retailers versturen hun producten vanuit verschillende locaties, via verschillende verkoopkanalen. De ideale oplossing voor deze organisaties is er een die bestaat uit best-of-breed, gespecialiseerde SaaS-platformen in combinatie met maatwerk om onderscheidend te kunnen zijn en om tegemoet te komen aan specifieke vereisten vanuit klanten en/of producten.

Als een Fluent Commerce Solution Partner is rb2 in de perfecte positie om een klantspecifieke OMS-oplossing te ontwikkelen en te bouwen, waarmee iedere commerce-organisatie zich flink kan onderscheiden van concurrenten.

avatar
“Wil je meer weten over hoe je krachtige development teams in kan zetten om een project succesvol te laten verlopen?”
avatar
Roelof Blom, Technology Director