Het is leuk om dingen niet te kunnen,

want dan kun je iets nieuws leren

Sjoerd Acket Delivery Manager

Ik houd van diversiteit in alles wat ik doe. Zo is geen één dag hetzelfde en word ik uitgedaagd door nieuwe dingen die op mijn pad komen. Dat maakt dat ik me bij rb2 direct thuis voel.

Als Delivery Manager zorg ik dat de wensen en behoeftes van onze klanten duidelijk zijn zodat onze developers aan de slag kunnen. Dat doen we door middel van gezamenlijke gesprekken, op een goede maar casual manier. Samen maken we er een feestje van. Met als eindresultaat: een soepel traject, een blije klant en een gelukkige rb2.

Mijn enthousiasme houd ik vast door elke week te voetballen. Je vindt me zowel buiten op het grasveld als binnen in de zaal. In de winter ga ik graag naar het mooie Oostenrijk om in de sneeuw te spelen, met name op de ski’s. Maar zijn er vrienden die vragen om te tennissen of een andere sport te doen, dan ben ik daar ook altijd voor te porren. Je bent niet oud genoeg om dingen te kunnen leren. Zo ben ik recent begonnen met kitesurflessen en heb ik pas op een latere leeftijd leren skiën.

Kan ik dan wel stilzitten? Jazeker. Ter ontspanning ga ik graag uit eten, doe ik een drankje met vrienden en familie of zit ik lekker op de bank met mijn geweldige vrouw voor een goede film of serie.

Direct naar:
Vind ons:
Neem contact met ons op:

rb2 Netherlands / Wilhelminalaan 1-C / 1441 EK Purmerend /

+31(0)299 200 800 / info@rb2.nl

Language
Nederlands