hero

Gadero timmert aan de weg met een composable e-commerce platform

logo

Gadero is de grootste online houthandel in de Benelux, met producten als vlonders, schuttingen, tuinhuizen en sierbestrating. Wat in 1980 begon als tuincentrum is sinds 2013 uitgegroeid tot een volwaardig e-commerce bedrijf dat inmiddels ook op internationale schaal successen boekt. De van oorsprong Nederlandse online houtspecialist is aan het groeien en wil uitbouwen. Daarvoor heeft het bedrijf een flexibel en schaalbaar platform nodig.
  • De uitdaging

    Wat doe je als je bedrijf zo hard groeit, dat je oude e-commerce platform de groei niet meer ondersteunt? Het overkwam Gadero. Een uitdaging die rb2 op het lijf geschreven is…

  • Het resultaat

    Het vernieuwde e-commerce platform met geoptimaliseerde gebruikerservaring is gericht op het vergemakkelijken van keuzes. Lees hoe rb2 een supersnel composable e-commerce platform realiseerde, afgestemd op het complexe assortiment van Gadero.

  • Download de case!

    6 pagina’s met de complete case, tech specs en insights over proces en resultaat.

Roadmap met gefaseerde implementatie

Gadero startte met een Discovery Fase, stelde een roadmap op en koos vervolgens voor een gefaseerde implementatie, om stap voor stap de ideale e-commerce omgeving neer te zetten. Een gefaseerde implementatie - functionaliteit per functionaliteit, of applicatie per applicatie - is een van de grote voordelen van een composable architectuur.

Direct naar:
Vind ons:
Neem contact met ons op:

rb2 Netherlands / Wilhelminalaan 1-C / 1441 EK Purmerend /

+31(0)299 200 800 / info@rb2.nl

Language
Nederlands