hero

Kunststof en rubber op maat configureren in elke denkbare vorm

logo

EKI biedt b2b-klanten technische oplossingen in rubber en schuim die precies aansluiten bij hun specifieke behoeften. EKI verwerkt rubber en schuim tot gewenste vormen voor industrie, bouw en groothandels. Omdat zij als fabrikant de volledige productie in eigen beheer hebben, is EKI in staat om volledig maatwerk aan te bieden. Doordat EKI specialist is in dit vakgebied vinden hun producten de weg door heel Europa.
  • De uitdaging

    Hoe vertaal je de wens van een b2b-klant, die vaak enorm uniek en specifiek is, naar een daadwerkelijke order? Samen met EKI is rb2 begonnen met het uitwerken van een module waarin b2b-klanten elk denkbare dimensie van een product kunnen invoeren.

  • Het resultaat

    rb2 heeft een productconfigurator ontwikkeld die aan de voorkant ontzettend makkelijk in gebruik is. Een reeks slimme algoritmes levert de gebruiker vrijwel direct een prijscalculatie. De oplossing is schaalbaar en herbruikbaar.

  • Download de case!

    Deze case is uitgewerkt in een PDF bestand van 6 pagina’s met een uitgebreide casebeschrijving, klantquotes, tech specs en achtergronden over het proces en het resultaat.

Maatwerk voor het kiezen van maatwerkproducten

EKI is ontzettend goed in het maken van maatwerkproducten. Maar hoe vertaal je de wens van een b2b-klant, die vaak enorm uniek en specifiek is, naar een daadwerkelijke order?

Direct naar:
Vind ons:
Neem contact met ons op:

rb2 Netherlands / Wilhelminalaan 1-C / 1441 EK Purmerend /

+31(0)299 200 800 / info@rb2.nl

Language
Nederlands