Elke technologische uitdaging is een kans die wacht om te worden ontdekt,

en elke oplossing brengt ons een stap dichter bij de toekomst

Ruben langeweg Solution Architect

Ik ben Ruben Langeweg, een Solutions Architect bij rb2. Mijn passie ligt op het raakvlak van technologie en wetenschap, met een fascinatie voor ruimtereizen en de mogelijkheden daarvan voor de toekomst.

Gedurende mijn carrière heb ik mij verdiept in opkomende technologieën gerelateerd aan web3, spatial computing, real-time multiuser applicaties en metaverse-platforms. Mijn passie en expertise liggen in het navigeren door complexe problemen, waarbij ik vernieuwende en tegelijkertijd doeltreffende oplossingen creeer. Voor mij biedt elke uitdaging een mogelijkheid om te leren en te groeien, en elke oplossing opent deuren naar nieuwe mogelijkheden.

Bij rb2 heb ik mijn plek gevonden, waar ik uitdagende projecten aanga die digitale oplossingen bieden voor de zakelijke obstakels van onze klanten. Dit zou niet mogelijk zijn zonder het geweldige team en de cultuur van rb2. Sinds ik bij rb2 ben gekomen, geniet ik van de mix van een ontspannen, no-nonsense sfeer met een stimulerende, dynamische omgeving.

Buiten het werk combineer ik mijn liefde voor technologie met een actief buitenleven. Of ik nu een klimwand beklim, een uitdagende wandeling door de Alpen maak, video games speel of tijd doorbreng met vrienden, ik geniet ervan om actief te zijn. Bovendien bezoeken mijn partner en ik meerdere keren per jaar Frankrijk en de Alpen. 

Direct naar:
Vind ons:
Neem contact met ons op:

rb2 Netherlands / Wilhelminalaan 1-C / 1441 EK Purmerend /

+31(0)299 200 800 / info@rb2.nl

Language
Nederlands