Ik ben een innovatieve software engineer,

een avontuurlijke wereldreiziger en een grappige vader.

Alberto Molero Technical Lead

Ik ben een innovatieve software engineer, een avontuurlijke wereldreiziger en een grappige vader. Ik draag veel petten in het leven en ben er trots op dat ik een positieve kijk en een “can-do houding” heb. Ik ben van nature een probleemoplosser en vreemd genoeg geobsedeerd door het vinden van de perfecte oplossing voor een bepaald probleem, of het nu in mijn professionele of persoonlijke leven is.

Als wereldreiziger heb ik bijna honderd landen verkend en op drie verschillende continenten gewoond. Wat ik tijdens mijn reizen ontdekte, is dat mensen over de hele wereld met dezelfde problemen worden geconfronteerd, zowel in het dagelijks leven als in het bedrijfsleven, die gemakkelijk met technologie kunnen worden opgelost. Dit is wat mij motiveert om continu te innoveren en uit te blinken in softwareontwikkeling.

Ik werk sinds april 2021 bij rb2 en ondanks dat dat nog niet zo lang is, voel ik de energie en de leuke sfeer nu al, ik ben hartelijk ontvangen en kan niet wachten om waarde toe te voegen aan het bedrijf en onze klanten.

Direct naar:
Vind ons:
Neem contact met ons op:

rb2 Netherlands / Wilhelminalaan 1-C / 1441 EK Purmerend /

+31(0)299 200 800 / info@rb2.nl

Language
Nederlands