Laat loyalty écht voor je werken

op een flexibel en beheersbaar platform

Wij maken klantloyaliteit realiteit met een flexibel en beheersbaar loyaliteitsplatform
Loyaliteitsprogramma’s werken. En vooral de loyalty concepten die op een unieke en authentieke manier klanten bedienen én belonen. De mogelijkheden zijn enorm: sparen per gereisde kilometer voor een korting op de volgende factuur, transactionele beloningen en prijzen, social rewards en extra privileges door het behalen van een hogere klantstatus. Heb jij al een loyalty programma waarmee je klanten echt aan je bindt?

Onze kennis verpakt in een loyaliteitsplatform

rb2 realiseert al ruim 10 jaar platforms,  hierdoor hebben wij ruime ervaring op het gebied van marketing en technologie. Al deze kennis hebben wij verpakt in een loyaliteitsplatform: Loyalty Tools. Sinds 2014 wordt het platform, in samenwerking met marketingbureau Doornvogel, succesvol ingezet bij verschillende klanten. Het platform is geschikt voor miljoenen gebruikers en wordt inmiddels gebruikt door RET, T-Mobile, Nederlandse Loterij en Vattenfall.   

Bij rb2 begrijpen wij dat je jouw klanten op een unieke manier wil bedienen. Daarom zijn de mogelijkheden grenzeloos. Zo wordt er bij het ene programma gespaard door middel van gereisde kilometers en bij een ander programma met je maandelijkse factuurbedrag. Er is dan ook veel kennis en expertise opgebouwd rondom verschillende spaarvormen; met naast transactionele beloningen ook mogelijkheden voor social rewards.  

Loyalty Tools heeft alle functies in huis voor een unieke gebruikservaring, maar de implementatie hiervan heb jij zelf in handen. Naast de meest vooruitstrevende technologie is ook veel aandacht uitgegaan naar werkbare processen en beveiligingsprotocollen, waaronder AVG.  Het platform is ontworpen voor Microsoft Azure, maar inmiddels ook geschikt gemaakt voor andere platformen. Dit zorgt voor een optimale ervaring voor jou en jouw gebruikers. 

Een unieke ervaring op elk apparaat 

Wij zijn continu bezig met het optimaliseren en doorontwikkelen van het platform en dat resulteert in een platform dat verder gaat dan de vraag. Bij de meest recente implementatie is het platform naar een nieuw niveau gelift, met een uitgebreide set aan API’s, kassakoppelingen en een uitgebreid CMS met belangrijke backoffice functies. Samen met de uitgebreide dashboard functionaliteiten, cloud-based architectuur en de laatste e-commercetoepassingen, is het geschikt voor een omnichannel aanpak. Hierdoor hebben je gebruikers een op maat gemaakte ervaring, op ieder apparaat.

Wil je meer weten over hoe je jouw klanten op een unieke manier bedient met een loyaliteitsplatform?
Jeroen van Mierle Commercial Director

Bekijk ook eens:

E-commerce platforms

Bij rb2 hebben we uitgebreide ervaring met de technische realisatie van allerlei e-commerce platforms voor toonaangevende opdrachtgevers. Wij werken met innovatieve en schaalbare technologieën die ervoor zorgen dat het platform klaar is om alle e-commerce ambities te realiseren.

Bekijk ook eens:

De technische partner vanaf het eerste idee

Klanten kloppen vaak aan bij rb2 voor de technische realisatie van platforms vanaf fase nul. Wij gaan van start met een project vanaf het idee in iemands hoofd, ook wel greenfield projecten genoemd.

Bekijk ook eens:

De weg naar een relatiegedreven business

De subscription-economy is booming. En rb2 knalt volop en voorop mee. Consumenten veranderen; waar het de klant vroeger om producten ging, draait het nu om langdurige relaties. Vandaar die explosie aan nieuwe businessmodellen zoals Netflix, Uber en …
Direct naar:
Vind ons:
Neem contact met ons op:

rb2 Netherlands / Wilhelminalaan 1-C / 1441 EK Purmerend /

+31(0)299 200 800 / info@rb2.nl

Language
Nederlands