Local guidance, global development,

andere tijden, dezelfde kwaliteit

banner

Schaalbare applicaties

waar onze klanten blij van worden

icon

Die focus deelden onze oprichters bij de start van ons innovatieve digital development bureau in 2005. En vanuit die focus werken we sindsdien doorlopend aan nieuwe mogelijkheden voor flexibele, schaalbare en vernieuwende applicaties. Dat maakt ons tot ideale proactieve en betrouwbare partner voor klanten die technologie zien als essentieel onderdeel van hun ambitieuze groeistrategie.

Diezelfde focus verbindt onze development teams in Nederland, China en Singapore. De Agile samenwerking tussen deze gedreven professionals vormt een belangrijk fundament voor onze onderneming. De solide connectie met twee spelbepalende internationale groeimotoren is tevens een rijke bron voor nieuwe ideeën, innovatieve technologie en universitair geschoolde experts.

4 locaties, 90+ rb2’ers

altijd bezig met oplossingen voor onze klanten

Effectieve samenwerking staat of valt met heldere communicatie en duidelijke afspraken. Onze delivery managers hebben ruim 13 jaar ervaring met het begeleiden van complexe projecten op meerdere continenten. Uiteraard schakelen we soepel in Scrum en Kanban. En zoeken we doorlopend naar nieuwe manieren om de samenwerking met onze partners te optimaliseren.

Zo creëren we innovatieve e-commerce en loyaliteitsoplossingen, aantrekkelijke abonnementsmodellen, krachtige metasearch engines en flexibele platformen. Bedrijfskritische applicaties die zich onderscheiden in flexibiliteit, schaalbaarheid, stabiliteit en vernieuwende mogelijkheden. Zo helpen we klanten met het realiseren van hun ambitieuze groeidoelstellingen.

image

Een bezoek aan onze collega’s in China

Regelmatig worden er, met een rechtstreekse KLM-vlucht, 6 tijdzones doorkruist om elkaar face-to-face te ontmoeten. Ook dan wordt er flink op los gescrumd en hard gewerkt, maar ook veel lol gemaakt: tijdens de lunch een potje tafelvoetballen, zit dan ook in het vaste ritueel. En altijd zijn er wel een paar collega's die 's avonds aanhaken voor een etentje in een lokaal restaurant, een potje pool (biljard) of een afzakkertje in een karaokebar.