Geïnspireerd door positieve overtuigingen en toewijding

ontstaan vanzelf de prachtigste dingen!

Jeroen van MeelHead of Composable Commerce

Work hard, play hard. Oftewel er mag hard gewerkt worden, maar samen ook gewoon lol hebben in alles wat je doet! Complexe vraagstukken beetpakken in een organisatie die snapt hoe composable technologie werkt, maar nog aardig bescheiden is in het besef van de uniek aanpak en dat klanten daar keer op keer het resultaat van ondervinden. Rb2 levert, keer op keer hoe complexer hoe beter!

Als voormalige partner van rb2, heb ik bewust de stap gemaakt naar rb2 omdat onze klanten en partners heel positief zijn over de geleverde diensten en de mix van mensen met talent en relevante ervaring, kennis en kunde. Mijn persoonlijke missie is om de partners van rb2 beter te verbinden en organisaties de business en technologische voordelen van onze unieke aanpak uit te leggen. Daarnaast stimuleer ik het verbinden van mensen met hun eigen uitdagingen, waar anderen de ervaring al hebben om samen slimmer zaken te doen zonder elke keer opnieuw het wiel uit te vinden. En natuurlijk het brand rb2 nog beter onder de aandacht te brengen! 

Daarnaast ben ik vaak op de race- of gravelbike te vinden, zowel voor het goede doel als voor een frisse mind. Steek ik graag mijn bbq aan voor een lekker gerecht met een heerlijk wijntje of support ik mijn dochter in haar sportieve carriere, de juiste balans tussen fanatisme, persoonlijke grenzen verleggen en teamwork aanjagen!

Mooiste plek om te werken is een plek waar je persoonlijke ambities in lijn liggen met die van je werkgever.

Direct naar:
Vind ons:
Neem contact met ons op:

rb2 Netherlands / Wilhelminalaan 1-C / 1441 EK Purmerend /

+31(0)299 200 800 / info@rb2.nl

Language
Nederlands