hero

Connected Trucks; voor elke truck een passend abonnement

logo

DAF Connect biedt eigenaren van een wagenpark real-time inzicht in de prestaties van en status van hun vloot. Deze online portal is de kern van de Connected Driving activiteiten van DAF. rb2 heeft voor DAF een portal gebouwd waarin wagenparkbeheerders extra functionaliteiten binnen DAF Connect kunnen aanschaffen op abonnementsbasis.
  • De uitdaging

    Het beheren van één of een handjevol abonnementen is niet zo complex of tijdrovend. Maar wat als een wagenparkbeheerder de abonnementen van soms wel duizenden vrachtwagens moet beheren?

  • Het resultaat

    Voor de ontwikkeling van het DAF-platform werd gekozen voor een combinatie van maatwerk rb2-technologie en Zuora. Voor DAF is deze portal de start van het aanbieden van ‘subscription based services’.

  • Download de case!

    9 pagina’s met de complete case, tech specs en insights over proces en resultaat.

Functionaliteiten uit- en inschakelen, voor de hele vloot, of één specifieke truck

De gebruikerservaring binnen deze portal is ontzettend belangrijk. Bijvoorbeeld om de duizenden vrachtwagens en dito abonnementen efficiënt en makkelijk te kunnen beheren; het gaat tenslotte om flinke bedragen per maand. Ook is het prettig voor wagenparkbeheerders om op een gebruiksvriendelijke manier te kunnen zoeken en filteren per gebruiker, truck of abonnement om zo snel vragen te kunnen beantwoorden. Gezien de complexiteit en diversiteit van de functionaliteiten die DAF nodig had, hebben we vrijwel alle Zuora-features geïmplementeerd binnen de portal voor wagenparkbeheerders. Het Zuora-platform doet dienst als productcatalogus, inclusief de prijzen, facturatie en belastingen. Zo kan DAF automatische facturatie-runs uitvoeren via de verschillende betaalmethodes waaruit klanten kunnen kiezen.

Direct naar:
Vind ons:
Neem contact met ons op:

rb2 Netherlands / Wilhelminalaan 1-C / 1441 EK Purmerend /

+31(0)299 200 800 / info@rb2.nl

Language
Nederlands