Jouw droomplatform,

live in no time

Wij laten jouw idee tot leven komen op een ijzersterk technisch platform
Regelmatig worden wij ingeschakeld voor de technische realisatie van een splinternieuw platform. Dat begint vaak met een idee dat in iemands hoofd zit. Samen bepalen we welke koers we willen varen door onder andere refinement sessies en technische deep dive sessies te doen. Zo krijgt het idee steeds meer vorm en ontstaat er voldoende technische fundering om van start te gaan met de ontwikkeling van het platform.

De juiste vragen stellen en werken in sprints om snel tot een nieuw, werkend platform te komen

rb2 heeft veel ervaring met de technische realisatie van maatwerk platformen. We noemen die ook vaak greenfieldprojecten. Dit kunnen nieuwe e-commerceplatforms, loyaliteitsplatforms en subscription platforms zijn. Zo hebben wij voor Meetingselect een online platform gerealiseerd voor het zoeken en boeken van vergaderruimtes dat vijf opeenvolgende jaren tot de top 50 snelst groeiende tech-bedrijven van Nederland behoorde. En voor GoBear realiseerden wij een meta-search oplossing voor het vergelijken van verzekeringen in de Aziatische markt dat in 2017 de prestigieuze 'Best Startup Award' van NTCC won en inmiddels is uitgerold in zeven landen met jaarlijks ruim 30 miljoen gebruikers.

Door de juiste vragen te stellen aan klanten vertalen we de digitale vraagstukken naar concrete technische oplossingen. Hierbij werken we in sprints waarin continu werkende software wordt opgeleverd, zodat de nieuwe functionaliteiten direct kunnen worden gebruikt. Daarvoor zetten we bijvoorbeeld unit tests, integration tests en end-to-end tests in om er zeker van te zijn dat alles goed werkt en het platform stabiel blijft. Zo kan er in rap tempo een MVP worden neergezet en helpen wij klanten te toetsen of de ontwikkelde functionaliteit aansluit bij de wensen van eindgebruikers in de realiteit. Op deze manier is er snel resultaat zichtbaar.

Wil je meer weten over hoe wij vanaf het eerste idee kunnen bijdragen aan de realisatie van jouw greenfield project?
Jeroen van Mierle Commercial Director

Bekijk ook eens:

E-commerce platforms

Bij rb2 hebben we uitgebreide ervaring met de technische realisatie van allerlei e-commerce platforms voor toonaangevende opdrachtgevers. Wij werken met innovatieve en schaalbare technologieën die ervoor zorgen dat het platform klaar is om alle e-commerce ambities te realiseren.

Bekijk ook eens:

De weg naar een relatiegedreven business

De subscription-economy is booming. En rb2 knalt volop en voorop mee. Consumenten veranderen; waar het de klant vroeger om producten ging, draait het nu om langdurige relaties. Vandaar die explosie aan nieuwe businessmodellen zoals Netflix, Uber en …

Bekijk ook eens:

Onze kennis verpakt in een loyaliteitsplatform

rb2 realiseert al ruim 10 jaar platforms,  hierdoor hebben wij ruime ervaring op het gebied van marketing en technologie. Al deze kennis hebben wij verpakt in een loyaliteitsplatform:  Loyalty Tools.
Direct naar:
Vind ons:
Neem contact met ons op:

rb2 Netherlands / Wilhelminalaan 1-C / 1441 EK Purmerend /

+31(0)299 200 800 / info@rb2.nl

Language
Nederlands