rb2 is opgericht vanuit een hobby

en de gedachte: "wij kunnen het beter"

Richard BirksteinerManaging Partner

Hoe het ooit begonnen is als een kleinschalig Hollands bedrijf met een paar developers in China, is het inmiddels uitgegroeid naar een enorm bedrijf met vestigingen in Nederland en Singapore. Het team werd steeds groter (en hechter), zo ook de kantoren. En we groeien nog steeds: iets waar ik als medeoprichter natuurlijk enorm trots op ben.

Ik heb altijd al interesse gehad in digitale trends en ontwikkelingen. Die is ooit ontstaan op 8-jarige leeftijd achter mijn MSX homecomputer en is nooit meer weggegaan. Vanuit deze interesse ben ik de IT ingedoken en heb ik voor verschillende bedrijven gewerkt. rb2 is dan ook ooit begonnen vanuit een enorme hobby en de gedachte: wij kunnen het beter. Vanwege mijn liefde voor technische oplossingen, bekleed ik binnen ons bedrijf dan ook de functie CTO. Ik ben eindverantwoordelijk voor de technologie. En houd ervan met de handen in de modder te blijven. Wensen van klanten vertaal ik in technische oplossingen en ik coach de developmentteams waar nodig.

Naast hardwerkende collega's, houden wij ook van fun binnen rb2. Een leuke bar, gezellige uitjes en "diepgaande" gesprekken aan de lunchtafel zorgen voor een hecht team. Want ik geloof dat happy medewerkers zorgen voor happy klanten.

Direct naar:
Vind ons:
Neem contact met ons op:

rb2 Netherlands / Wilhelminalaan 1-C / 1441 EK Purmerend /

+31(0)299 200 800 / info@rb2.nl

Language
Nederlands