Zóveel verschillende mogelijkheden Snel de juiste keuze maken

De naam 'GoBear' is ontstaan door de uitspraak 'Go bare or go home'. Een grappige manier om te zeggen dat GoBear disruptief de financiële sector benadert door consumenten financiële producten en verzekeringen te laten vergelijken met elkaar door een druk op de knop. Sinds 2015 is GoBear gegroeid naar zes landen in Azië met het hoofdkantoor in Singapore. GoBear blijft zich in de komende jaren uitbreiden over Azië.

banner
logo

Eenvoudig vergelijken en kiezen

Dé Aziatische verzekeringuitdaging!

Tools & technieken

icon
Technologie
FRONTEND
Vue.js, Node.js, Drupal
BACKEND
.NET core, Azure SQL, Azure Cosmos DB, Redis, Azure event hub
PROGRAMMING LANGUAGES
C#, PHP, JavaScript
icon
Services
CI / CD
Atlassian Bamboo
SERVERS & HOSTING
Microsoft Azure, Docker (kubernetes)
icon
Tools & methodiek
QUALITY ASSURANCE
Selenium NightWatch
TOOLS
Atlassian Suite, Browser Stack, SonarQube
METHODOLOGY
Scaled scrum

Onze uitdaging

Hoe zorg je dat consumenten honderden financiële producten en verzekeringen eenvoudig, snel en betrouwbaar kunnen vergelijken? Waarbij het platform complexe berekeningen moet maken en de data 100% accuraat is. Hoe zorg je dat die de enorme hoeveelheden data snel en soepel worden getoond? Hoe zorg je dat meerdere Scrum teams aan een Product Backlog werken en dat de functionaliteiten en verbeteringen schaalbaar en direct voor meerdere landen beschikbaar zijn?

Het resultaat

GoBear heeft meer dan 15 miljoen gebruikers van advies voorzien en verwerkt daarvoor twee miljoen maandelijkse bezoekers op de website. Zij vergeleken meer dan 2700 prijzen en producten in zes financiële categorieën (reis-, auto- en zorgverzekeringen, creditcards en persoonlijke en hypothecaire leningen).

  • In 2016 stond GoBear bovenaan de ThinkwithGoogle lijst van vergelijkingssites in APAC.
  • In 2017 ontving GoBear Thailand de prestigieuze 'Best Startup Award' van NTCC.

Onze aanpak

Voor GoBear verzorgt rb2 de volledige development en technische ondersteuning in elke fase van het ontwikkelproces.

  • In de exploratiefase faciliteerden we cross-functionele Scrum teams die naadloos samenwerkten met GoBear voor consultancy en ontwikkeling inclusief productdesign, development en constante productverbetering.
  • In de huidige expansiefase zorgen we dat de architectuur en tech-stack up-to-date blijft zodat het ontwikkelproces extreem schaalbaar blijft en de productiviteit van de Scrum teams blijft toenemen waardoor GoBear een sterke presence kan opbouwen in Azië.

Wil je meer weten over deze case?

Vanzelfsprekend wordt er met een passend, uitgebreid team gewerkt aan dit project, maar wanneer je meer details wilt weten, moet je echt zijn bij:

photo
Of check hieronder andere cases of blogs waar hij een prominente rol in heeft gehad:

Mooie klanten bedienen is 1 Maar ‘samen’ is ook rb2

Activiteiten

Van samen lunchen en een verjaardag vieren tot de jaarlijkse traditie van ons wintersportuitje. Het lijkt vanzelfsprekend, maar wij hebben er onze cultuur van gemaakt. We doen veel samen en hebben dan ook veel lol.

BEKIJK DE ANDERE CASES
picture