Onze handen jeuken

en doen waar ze goed in zijn

E-commerce platforms met innovatieve en schaalbare technologieën
Bij rb2 hebben we uitgebreide ervaring met de technische realisatie van allerlei e-commerce platforms voor toonaangevende opdrachtgevers. Wij werken met innovatieve en schaalbare technologieën die ervoor zorgen dat het platform klaar is om alle e-commerce ambities te realiseren. Om dit soort technologieën te kunnen toepassen, maken we vaak gebruik van de e-commerce platforms commercetools, Magento, Virto Commerce en Sitecore.

Partnership met commercetools en Virto Commerce

Wij hebben een strategisch e-commerce partnerschap met commercetools en Virto Commerce:

Met commercetools kan voor elke onderneming een omnichannel ecommerce platform worden samengesteld dat aan unieke specificaties voldoet, maar toch volledig flexibel blijft. commercetools is namelijk headless, waardoor frontend en backend los van elkaar opereren en je dus op elk moment technologieën of applicaties kunt uitwisselen.

Is er een nieuw hip communicatiekanaal, dan kan je dat toevoegen zonder de backend ook te moeten verbouwen. Kom je met de standaard bouwstenen niet uit, dan kunnen er aanvullende microservices ontwikkeld worden voor nog meer onderscheidend vermogen. Daar denken wij dan weer graag over mee om het daarna ook voor je te realiseren en implementeren.

Virto Commerce, een open source e-commerce platform dat in de cloud wordt gehost. Virto Commerce biedt de juiste fit voor B2B organisaties die de volgende stap willen maken in e-commerce. Naast gebruikelijke directe transacties, biedt het platform ook opties voor factuur betalingen, prijsonderhandelingen en offertemanagement. Inmiddels hebben we al tientallen eigen modules gebouwd in dit platform. Zo hebben we dit gedaan voor onze klanten Blackhawk Network, Lavazza, Airmilesshop, FreeBeesShop.nl en Inktonline.

“Wil je meer weten over hoe onze schaalbare platforms jouw e-commerce ambities kunnen realiseren?”
Dennis van Marle, CEO
close
“Wil je meer weten over rb2 en wat wij voor je kunnen betekenen?”
Dennis van Marle, CEO
Ja, bel mij eens om verder te praten:
close
“Wil je meer weten over rb2 en wat wij voor je kunnen betekenen?”
Dennis van Marle, CEO
Ja, bel mij eens om verder te praten:
NEEM DIRECT CONTACT OP