Onze handen jeuken
en doen waar ze goed in zijn

E-commerce platforms met innovatieve en schaalbare technologieën
Bij rb2 hebben we uitgebreide ervaring met de technische realisatie van allerlei e-commerce platforms voor toonaangevende opdrachtgevers. Wij werken met innovatieve en schaalbare technologieën die ervoor zorgen dat het platform klaar is om alle e-commerce ambities te realiseren. Om dit soort technologieën te kunnen toepassen, maken we vaak gebruik van de e-commerce platforms commercetools en BigCommerce.

Partnership met commercetools en BigCommerce

Wij hebben een strategisch e-commerce partnerschap met commercetools en BigCommerce:

Met commercetools kan voor elke onderneming een omnichannel e-commerce platform worden samengesteld dat aan unieke specificaties voldoet, maar toch volledig flexibel blijft. commercetools is namelijk headless, waardoor frontend en backend los van elkaar opereren en je dus op elk moment technologieën of applicaties kunt uitwisselen.

Is er een nieuw hip communicatiekanaal, dan kan je dat toevoegen zonder de backend ook te moeten verbouwen. Kom je met de standaard bouwstenen niet uit, dan kunnen er aanvullende microservices ontwikkeld worden voor nog meer onderscheidend vermogen. Daar denken wij dan weer graag over mee om het daarna ook voor je te kunnen realiseren en implementeren.

BigCommerce en rb2 vullen elkaar goed aan: een open, flexibel e-commerce SaaS platform van BigCommerce gecombineerd met de strategische en technische ontwikkelkracht van rb2. De SaaS oplossing van BigCommerce past goed in de tech stack van e-commerce, subscription en loyalty platformen die rb2 voor klanten bouwt.

Samen met deze wereldwijde SaaS provider minimaliseren we complexiteit en maximaliseren we flexibiliteit. Daarbij geloven we heilig in een benadering waarbij de MACH architectuur, headless en API first centraal staan in alles wat we bouwen. Kijk maar naar wat we allemaal al gebouwd hebben.

avatar
“Wil je meer weten over hoe onze schaalbare platforms jouw e-commerce ambities kunnen realiseren?”
avatar
Jeroen van Mierle, Commercial Director