1

Pien Faijdherbe, Marketing

2 januari 2019

avatar

Subscription Factory en rb2

gaan strategisch partnership aan

banner

rb2 en Subscription Factory gaan strategisch partnership aan

Subscription Factory en rb2 hebben een strategisch partnership aangekondigd om elkaar te versterken in de Subscription Economy. Subscription Factory is één van Zuora’s  (aanbieder van een subscription beheerplatform) toonaangevende EMEA implementatie- en consultancypartners. De afgelopen jaren heeft het bedrijf verschillende internationale bedrijven ondersteund tijdens hun reis naar de Subscription Economy.  

Met de technische kennis van rb2 en de uitgebreide ervaring van Subscription Factory bij het ondersteunen van klanten in de weg van ownership naar usership, is de samenwerking een logische zet. “Vanuit rb2 hebben we al langer de wens om het abonnementsmodel op te nemen in ons portfolio en die behoefte merkten we ook bij onze klanten. Wij zijn erg blij met het partnership. Wij hebben in de Subscription Factory een gelijkwaardige partner gevonden met dezelfde ambitie: de kansen van de Subscription Economie volledig benutten. De samenwerking geeft ons daarnaast ook nog toegang tot een toonaangevend wereldwijd softwareplatform.” Aldus Dennis van Marle, CEO rb2. 

Volgens Timo Zuidgeest, CEO van Subscription Factory, schuilt de kracht van de samenwerking in innovatieve end-to-end-oplossingen die voorzien in de wensen van de hedendaagse klant. "Deze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen en een gedeelde visie. Bij Subscription Factory worden we geconfronteerd met een steeds groter eisenpakket vanuit de klant. Deze klanten willen meer dan een geconfigureerd facturatieplatform. Het draait allemaal om het nemen van een volledige voorsprong in end-to-end-oplossingen op het gebied van handel, facturering, financiën en fulfillment. In rb2 hebben we een partner gevonden die het e-commerce-gebied kan en zal versterken voor onze zakelijke klanten.” 

De samenwerking is nog pril, maar heeft desondanks al geresulteerd in mooie cases. Hierover wordt binnenkort meer bekendgemaakt op deze website.

 

Wil je meer lezen over onze verhalen en ervaringen?

Regelmatig vullen we deze site met nieuwe blogs en afgeronde cases en leuke nieuws items.