hero

SCAPE en rb2 bundelen krachten

author avatar
Dennis van Marle

SCAPE heeft een diepgaande kennis van het e-commerce landschap. Als strategy consultants, product owners en projectmanagers hebben zij de specialistische kennis om klanten te begeleiden naar de juiste keuzes om hun online ambities waar te maken. rb2 heeft vervolgens de technische know-how om de gekozen kanalen te ontwikkelen; zij bouwen digitale platformen op het gebied van e-commerce, subscription services en loyaliteitsprogramma's.

Dennis van Marle, CEO bij rb2: “Met SCAPE halen we een belangrijke partner in het e-commerce domein in huis en kunnen we onze klanten op dat vlak nog beter voorzien van kennis en advies. In de jarenlange samenwerking met klanten komen verschillende vraagstukken rondom e-commerce aan de orde die we nu écht als één team en vanuit één hechte bureaugroep kunnen uitwerken. De komende tijd gaan wij verder kijken welke dienstverlening klanten nog meer nodig hebben en of en hoe we dat aan onze propositie willen toevoegen. Wij gaan daarbij altijd voor de lange relatie, zowel met partners, als met klanten.”

Mark Roex, CEO bij SCAPE: “Achter de schermen werken veel klanten al met technische oplossingen van rb2, die wij tot nu voor hen inkochten. Voor ons betekent deze volgende stap, dat we directer toegang hebben tot kennis en ervaring, meer inzicht krijgen in klantcases, en meer leren en profiteren van de kennis die wordt opgedaan binnen projecten. We kunnen met elkaar ook makkelijker opschalen voor een klant als dat nodig is en het toch kostenefficiënt houden.”

Jeroen van Mierle, commercieel directeur bij zowel rb2 als SCAPE: “We hadden al een hele hechte samenwerking: SCAPE-consultants zijn betrokken bij projecten bij rb2 en omgekeerd. Dit is een logische vervolgstap; op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de klant nog sneller met de juiste persoon aan tafel zit. Klanten hebben bijvoorbeeld regelmatig behoefte aan een product owner voor een implementatieproject van rb2. SCAPE heeft deze mensen in huis en die kunnen nu nog gemakkelijker en eerder bij processen betrokken worden.”

Deel dit artikel via:

“Wil je na het lezen van deze blog aan de slag met headless binnen jouw organisatie?”
Dennis van Marle Managing Partner
Direct naar:
Vind ons:
Neem contact met ons op:

rb2 Netherlands / Wilhelminalaan 1-C / 1441 EK Purmerend /

+31(0)299 200 800 / info@rb2.nl

Language
Nederlands