Complexe vraagstukken opgelost
een technologische en procesmatige visie

Meer dan 15 jaar aan onze expertise gewerkt

rb2 heeft meer dan 15 jaar expertise opgebouwd. Kennis die we inzetten om de juiste oplossingen te ontwikkelen voor de complexe vraagstukken van klanten. En ervaring binnen de belangrijkste domeinen waar onze klanten willen groeien: e-commerce, loyalty, subscription.

Die technische expertise komt goed van pas om jou als klant te helpen

  • tot de kern te komen van de specifieke wensen en de technische oplossing die je daarvoor nodig hebt
  • erachter te komen waar je het beste kunt beginnen
  • de juiste toekomstbestendige oplossing te realiseren en jouw ‘stip op de horizon’ te bepalen
  • duidelijk te krijgen welke specialisten je nodig hebt om er een succes van te maken. Hebben wij die expertise zelf niet? Dan schakelen we die in of verwijzen je door

Ons doel: de wensen, ambitie en doelen van een klant scherpstellen en zo het meest waardevolle digitale platform realiseren.

"Wil je meer weten over hoe onze opgebouwde expertise kan bijdragen aan de organisatie en uitwerking van jouw project?"

Mark van der Ploeg, COO

Nauwkeurig samengestelde developmentteams

Voor ons is iedere project uniek. Daarom stellen we onze ontwikkelteams nauwkeurig samen, zodat we de juiste specialisten inzetten om de klus te klaren. Ongeacht of het gaat om vernieuwing of uitbreiding van een bestaand platform of om een greenfield ontwikkeltraject waarbij we een compleet nieuw platform bouwen.

Maatwerk-teams

De ontwikkelteams beschikken over diverse vaardigheden en specialismen. Welke specialismen en vaardigheden we nodig hebben voor jou als klant, hangt af van de complexiteit en doelstelling van jouw project. Denk daarbij bijvoorbeeld aan specifieke vereisten rondom stakeholder management, market validatie, technische integraties en pivots (tijdens het ontwikkeltraject). Dit zijn zaken die projecten net iets uitdagender maken en waar wij als ontwikkelteam jou graag bij ondersteunen.

Met kleine stapjes, snel vooruit

We ontwikkelen Agile. We leveren in korte cycli stukken werkende software op zodat onze klant en hun gebruiker(s) snel een werkende oplossing kunnen inspecteren. Op basis van nieuwe inzichten en data van échte gebruikersen kan de koers van het project worden voortgezet of bijgesteld. En als het nodig is om het ontwikkeltraject te versnellen, dan schalen we eenvoudig op door extra developers toe te voegen vanuit onze offshore kantoren in Portugal, China en Nigeria.

Ons doel: een schaalbaar, gespecialiseerd ontwikkelteam inzetten voor een korte time to market van jouw project

"Wil je meer weten over hoe je krachtige development teams in kan zetten om een project succesvol te laten verlopen?"

Dennis van Marle, CEO

Begeleiding tijdens het volledige ontwikkelproces

rb2 kent niet alleen de juiste ontwikkelaars toe aan jouw project. We zorgen ook voor kundige begeleiding. Vanuit het hoofdkantoor in Nederland zorgen we voor de begeleiding van het complete ontwikkelproces: van het scherpstellen van de beoogde bedrijfsdoelen en benodigde oplossingen, tot aansturing van de development sprints en uitstippelen van de roadmap na de lancering.

De business consultants, architecten, technical leads en delivery managers zorgen voor het afvangen van jouw vragen, korte communicatielijnen en de doorvertaling naar de ontwikkelaars. Het team in Nederland begeleidt de gesprekken tussen jou en de ontwikkelaars over de grens, zodat er niets ‘lost in translation’ raakt.

Ons doel: een ontwikkelproces waarbij het voelt alsof rb2 onderdeel uitmaakt van de eigen organisatie. Duidelijkheid, transparantie en korte lijnen staan daarbij centraal

"Wil je meer weten over onze manier van werken en hoe we daarbij naast onze klant werken in plaats van voor de klant?"

Roelof Blom, IT Director

Work hard, play hard

Van samen lunchen, een verjaardag vieren, maandelijkse teamuitjes en de jaarlijkse traditie van ons wintersportuitje. Het lijkt vanzelfsprekend, maar wij hebben er onze cultuur van gemaakt. We doen veel samen en hebben dan ook veel lol.