1

Een procesmatige visie voor complexe vraagstukken

EXPERTISE
Meer dan 15 jaar aan expertise
DEVELOPMENT TEAMS
Nauwkeurig samengestelde developmentteams
ONTWIKKELPROCES
Begeleiding tijdens het volledige ontwikkelproces

Meer dan 15 jaar aan expertise

rb2 heeft inmiddels al meer dan 15 jaar aan expertise opgebouwd. De kennis die we in deze jaren binnen e-commerce, loyalty en subscription hebben opgedaan, zetten we in om de juiste oplossingen te ontwikkelen voor de complexe vraagstukken van onze klanten. 

Die technische expertise komt goed van pas om jou als klant te helpen:

  • tot de kern te komen van de specifieke wensen en de technische oplossing die je daarvoor nodig hebt
  • erachter te komen waar je het beste kunt beginnen
  • de juiste toekomstbestendige oplossing te realiseren en jouw ‘stip op de horizon’ te bepalen
  • Inzicht te krijgen in welke specialisten je nodig hebt om jouw idee tot een succes te maken. Hebben wij die expertise niet in huis? Dan schakelen we een expert in of verwijzen we je door

Ons doel: de wensen, ambitie en doelen van een klant scherpstellen en zo het meest waardevolle digitale platform realiseren.

Wil je meer weten over hoe onze opgebouwde expertise kan bijdragen aan de organisatie en uitwerking van jouw project?

Mark van der Ploeg, Operations Director

Nauwkeurig samengestelde developmentteams

Elk project is uniek. Daarom stellen we onze ontwikkelteams nauwkeurig samen, zodat we de juiste specialisten inzetten om de klus te klaren. Ongeacht of het gaat om vernieuwing of uitbreiding van een bestaand platform of om een greenfield ontwikkeltraject waarbij we een compleet nieuw platform bouwen.

Maatwerk-teams

De ontwikkelteams beschikken over diverse vaardigheden en specialismen. Welke specialismen en vaardigheden we nodig hebben voor jou als klant, hangt af van de complexiteit en doelstelling van jouw project. Denk daarbij bijvoorbeeld aan specifieke vereisten rondom stakeholder management, market validatie, technische integraties en pivots tijdens het ontwikkeltraject. Dit zijn zaken die projecten net iets uitdagender kunnen maken en waar ons ontwikkelteam jou graag bij ondersteunt.

Met kleine stapjes, snel vooruit

We ontwikkelen Agile. We leveren in korte cycli stukken werkende software op zodat onze klant en hun gebruiker(s) snel een werkende oplossing kunnen inspecteren. Op basis van nieuwe inzichten en data van échte gebruikers kan de koers van het project worden voortgezet of bijgesteld. En als het nodig is om het ontwikkeltraject te versnellen, dan schalen we eenvoudig op door extra developers toe te voegen uit onze offshore kantoren in Portugal, China en Nigeria.

Ons doel: een schaalbaar, gespecialiseerd ontwikkelteam inzetten voor een korte time to market van jouw project

Wil je meer weten over hoe je krachtige development teams in kan zetten om een project succesvol te laten verlopen?

Jeroen van Mierle, Commercial Director

Begeleiding tijdens het volledige ontwikkelproces

rb2 kent niet alleen de juiste ontwikkelaars toe aan jouw project. We zorgen ook voor kundige begeleiding. Vanuit het hoofdkantoor in Nederland zorgen we voor de begeleiding van het complete ontwikkelproces: van het scherpstellen van de beoogde bedrijfsdoelen en benodigde oplossingen, tot aansturing van de development sprints en uitstippelen van de roadmap na de lancering.

Onze business consultants, architecten, technical leads en delivery managers zorgen voor korte communicatielijnen en de doorvertaling van jouw wensen naar onze ontwikkelaars. Het team in Nederland begeleidt de gesprekken tussen jou en de ontwikkelaars over de grens, zodat er niets ‘lost in translation’ raakt.

Ons doel: een ontwikkelproces waarbij het voelt alsof rb2 onderdeel uitmaakt van de eigen organisatie. Duidelijkheid, transparantie en korte lijnen staan daarbij centraal

Wil je meer weten over onze manier van werken en hoe we daarbij naast onze klant werken in plaats van voor de klant?

Roelof Blom, Technology Director

Work hard, play hard

Van samen lunchen, een verjaardag vieren, maandelijkse teamuitjes en de jaarlijkse traditie van ons wintersportuitje. Het lijkt vanzelfsprekend, maar wij hebben er onze cultuur van gemaakt. We doen veel samen en hebben dan ook veel lol.