hero

Is gepersonaliseerde e-commerce haalbaar binnen een strakke planning?

author avatar
Jeroen van Mierle

Het voordeel van headless

Headless gaat volledig over flexibiliteit, en dat is waar CoreConnect de alternatieven verslaat. Het maakt een naadloze integratie mogelijk met alle applicaties die typisch deel uitmaken van je e-commerce oplossing zoals een CMS, PIM, DIM, ERP - en vrijwel elk acroniem daarbuiten. Dit gebeurt via vooraf geconfigureerde workflows die slechts kleine aanpassingen nodig hebben om gestroomlijnd met jouw specifieke bedrijfsprocessen samen te werken.

Dat is het geheime recept: we hebben het meeste van het harde werk al gedaan voordat je zelfs maar begint. En configureer jij snel je producten, inhoud, processen en prijzen op onze reeds geïntegreerde best-of-breed platforms zoals Akeneo, Prismic en NetSuite? Dan kan je binnen slechts enkele weken een volledig functionerend gepersonaliseerd e-commerce-platform operationeel hebben.

Of het nu gaat om conversie flows van de klant, onderhoudsroutines, of productbeheer-processen, CoreConnect dekt een breed scala aan operationele workflows, die gemakkelijk aangepast kunnen worden aan jouw specifieke eisen. Laten we dat nog eens benadrukken: met CoreConnect kan je beproefde en geteste, vooraf gebouwde integraties te gebruiken in een kant-en-klare toolkit. Zo bespaar je een serieuze hoeveelheid tijd. Dat betekent dat jouw marktintroductie zojuist een boost heeft gekregen.

Naarmate je bedrijfsbehoeften evolueren, maakt CoreConnect het mogelijk om zonder gedoe elementen in je e-commerce-opstelling te vervangen. Zo is het wisselen van bijvoorbeeld CMS of PIM een eenvoudige aanpassing in CoreConnect.

Wil je CoreConnect in actie zien? Dan is het zo gepiept om je toegang te geven tot een live demo-omgeving zodat je hands-on ervaring op kan doen met het soort functionaliteit dat jouw e-commerce-inspanningen naar het volgende niveau kan tillen.

Focussen op jouw USP

Al deze bespaarde tijd is geweldig, want tijd bespaard is geld bespaard. Zo kan je sneller de markt op om je concurrenten voor te blijven. Maar hoe zit het met de boost voor jouw merkidentiteit?

Als het gaat om het bouwen van een complete e-commerce-oplossing, wil je elementen toevoegen die helpen om je onderscheidend vermogen naar voren te brengen. Tijd die bespaard wordt in de ontwikkeling van de standaard onderdelen en functies die je nodig hebt, geeft je meer tijd om je te concentreren op het vaststellen van je USP in je front-end door middel van verbeterde UI en UX.

Waar wacht je nog op? CoreConnect is vandaag beschikbaar en met een duwtje in de rug van rb2 ben je in een mum van tijd up and running.

Deel dit artikel via:

“Ben jij toe aan een nieuwe e-commerce oplossing?”
Jeroen van Mierle Commercial Director
Direct naar:
Vind ons:
Neem contact met ons op:

rb2 Netherlands / Wilhelminalaan 1-C / 1441 EK Purmerend /

+31(0)299 200 800 / info@rb2.nl

Language
Nederlands