Pien Faijdherbe, Marketing Manager

25 februari 2021

avatar

rb2 en SCAPE

techniek ontmoet strategie

banner

Techniek ontmoet strategie

rb2 is een specialist: we ontwikkelen digitale platformen voor bedrijven die willen vernieuwen in e-commerce, subscription services en loyalteitsprogramma’s. Als technische specialist werken we daarom graag samen met partners die expertise en kwaliteiten hebben op een complementair vlak. SCAPE is zo’n partner waar we al jaren succesvol mee samenwerken.

Dennis Van Marle, directeur bij rb2: “SCAPE is voor ons een expert die de belangen van de klant goed kan uitvragen en begrijpt wat projectmatig werken inhoudt. Dit zijn twee belangrijke ingrediënten voor succes voor onze klanten en onze gezamenlijke zakelijke groei.”

SCAPE helpt bedrijven retail, groothandel en industrie online groeien. Het bedrijf is strategisch en commercieel ijzersterk en vult dat aan met de beste software, integratie-partners en andere specialisten. Zo realiseren ze, samen met ons, projecten voor klanten waarbij waarde op de lange termijn een belangrijke plek inneemt.

Jeroen Van Mierle, co-founder bij SCAPE: “Samen met rb2 als technische partner binnen het ecosysteem van SCAPE kunnen onze specialisten voor klanten toekomstbestendige, schaalbare en innovatieve oplossingen realiseren. rb2 is onze go-to binnen de domeinen e-commerce, loyalty en subscription. Door de vele vlieguren die we samen met het team van rb2 hebben op projecten hebben gemaakt, kunnen wij onze klanten nog meer pragmatische oplossingen bieden en doen wat we beloven.”

Een mooi voorbeeld van een platform waaraan wij de afgelopen tijd samen aan hebben ontwikkeld is: EKI