hero

rb2 wordt Fluent Commerce Solution Partner

author avatar
Dennis van Marle

Fluent Commerce heeft rb2 benoemd tot Solution Partner voor Nederland. De wereldwijde leverancier van Order Management System (OMS)-software zal in samenwerking met rb2 zijn SaaS-oplossing OMS gaan aanbieden aan Nederlandse bedrijven. rb2 treedt toe tot het partnerprogramma van Fluent Commerce. Daarmee wordt het lid van een wereldwijde partner community van specialisten met diepgaande kennis van e-commerce en de OMS-markt. Deze partners zijn bekend met de belangrijkste uitdagingen en behoeften van retailers in de regio’s waarin zijn actief zijn.

De OMS-oplossing van Fluent Commerce is speciaal ontwikkeld voor het oplossen van complexe problemen van retailers die producten via diverse verkoopkanalen aanbieden en vanuit verschillende locaties verzenden. De ideale oplossing voor deze bedrijven omvat een combinatie van de beste specialistische SaaS-platforms en het niveau van personalisatie dat nodig is om zich van de concurrentie te onderscheiden en tegemoet te komen aan klant- en productspecifieke eisen.

rb2 zal zorg dragen voor het beheer van de Nederlandse klantenrelaties, de implementatie van OMS en maatwerk. Fluent Commerce zal rb2 bijstaan met know-how en eindgebruikers van training voorzien. De samenwerking met Fluent Commerce stelt rb2 in staat om zijn portefeuille van producten van toonaangevende, wereldwijd actieve softwarepartners uit te breiden met technische oplossingen die perfect aansluiten op de behoeften van bestaande en toekomstige klanten.

Chad Hooker, vice president Global Channel & Alliances bij Fluent Commerce: "Nederland is voor ons een interessante groeimarkt. Europese bedrijven staan over het algemeen zeer open voor digitale oplossingen. Het is altijd belangrijk om in zee te gaan met een partner met kennis van de lokale markt die over de juiste vaardigheden en reikwijdte beschikt. rb2 was voor ons de perfecte match: het bedrijf heeft een sterke positie in de Nederlandse markt, een goede reputatie binnen de B2B-sector en ervaring met de implementatie van systemen voor orderbeheer. We zien ernaar uit om samen met rb2 succesvolle projecten in de regio te doen!"

Jeroen van Mierle, director Sales & Marketing bij rb2: “We merkten bij onze klanten een toenemende vraag naar OMS op. We bestudeerden diverse systemen voor orderbeheer om een oplossing te vinden waarmee we aan deze vraag tegemoet konden komen. Fluent Commerce bleek direct een goede match voor ons. Niet alleen vanwege zijn marktfocus en technische visie, maar ook omdat het bedrijf vol inzet op een MACH-architectuur. Dat is belangrijk voor ons. De aanpasbaarheid van deze architectuur maakt het platform namelijk toekomstbestendig voor onze klanten. Dit biedt bedrijven de vrijheid om zowel nu als in de toekomst te kiezen voor de beste tools die er op de markt beschikbaar zijn. Fluent Commerce is een uitmuntende technologiepartner voor ons. We kijken ernaar uit om langdurig met hen samen te werken."

Over Fluent Commerce

Fluent Commerce is een wereldwijd actief softwarebedrijf met een focus op distributed order management-oplossingen voor retailers en webwinkels. B2C- en B2B-organisaties zetten zijn uiterst flexibele en volledig schaalbare cloud-native platform voor gedistribueerd orderbeheer in om hun complexe fulfilment-processen om te zetten in concurrentievoordeel. Fluent Order Management biedt in vrijwel real time een accuraat overzicht van de beschikbaarheid van voorraden op diverse locaties. Dit wordt gecombineerd met functionaliteit voor orchestration van orders, optimalisatie van fulfillment-processen, beheer van fulfilment-locaties, picking & packing binnen winkels en rapportage. Retailers, grote merken en B2B-organisaties kunnen op die manier bestellingen op winstgevende wijze aan klanten leveren en hen daarbij een optimale ervaring bieden. Fluent Commerce bedient bedrijven als JD Sports, L’Oréal, LVMH en Dulux. Ga voor meer informatie naar https://fluentcommerce.com.

Deel dit artikel via:

“Wil je na het lezen van deze blog aan de slag met headless binnen jouw organisatie?”
Dennis van Marle Managing Partner
Direct naar:
Vind ons:
Neem contact met ons op:

rb2 Netherlands / Wilhelminalaan 1-C / 1441 EK Purmerend /

+31(0)299 200 800 / info@rb2.nl

Language
Nederlands