Obstakels uit de weg ruimen zodat we doelen kunnen bereiken

Zhixiao Lin, .NET Developer

image
image
image
image
icon

Ik ben Zhixiao Lin. Ik begon te werken voor rb2 nadat ik was afgestudeerd. Dit is mijn eerste baan. Ik ben erg trots om in zo'n geweldig bedrijf te werken en samen met zulke geweldige teamgenoten.

Als teamleider dien ik mijn teamleden te helpen en obstakels uit de weg te ruimen, zodat we onze doelen kunnen bereiken. En het is erg belangrijk om het gevoel van plezier en vertrouwen binnen het team te houden wanneer je voor uitdagingen staat. Er is veel plezier om de uitdaging te overwinnen. Ik geniet van mijn werk!  

In mijn vrije tijd hou ik van sporten in de sportschool, zoals hardlopen of joggen. Ik heb veel gewicht verloren. Ik begon met 82 kg en ik ben nu 64 kg, allemaal met rennen en andere oefeningen die niet alleen mijn lichaamsvorm veranderen, maar ook mijn gewoonte en mijn geest. Deze verandering maakt me zelfverzekerder. In één woord, het lichaam is de hoofdstad van de evolutie. Zonder een gezond lichaam kunnen we niets doen. En ik speel ook graag spellen als StarCraft 2 en Hearthstone. Het is heel plezierig om het spel te winnen. Eindelijk, En Taro Tassadar!