Het werken aan projecten die daadwerkelijk impact hebben, is wat het beste uit mijzelf naar boven haalt.

Valentin Voulon, Business Analyst

image
image
image
image
icon

September 2021 begon ik mijn bij rb2 als business consultant stagiair. Twee maanden later kreeg ik een geweldig compliment van rb2, de kans
om na mijn stage te blijven werken als Business Analist.

Naast mijn baan bij rb2 ben ik een fervent sporter, vooral boksen en fietsen. Hier ga ik dan ook geen uitdaging uit de weg. Waar je mij ook wel kan vinden buiten het kantoor en de sportschool om is het bruine café Hoppe in Amsterdam of één van de barretjes op het Gerard Douplein.

Als business analist, en als persoon, streef ik naar succes door middel van een drietal ‘drivers’; optimalisatie, specialisatie, en communicatie. Optimalisatie staat hier voor het direct bijdragen aan de business van een klant. De specialisatie vindt zich terug in mijn mening dat ik vind dat wanneer ik een nieuw project aanga ik zorg dat ik naast de ‘helicopter view’ ook genoeg kennis vergaar om te kunnen inzoomen. Communicatie is natuurlijk vitaal voor elk persoon, daarom is rb2 een heel fijn bedrijf om voor te werken. Het is een open bedrijf waar de mensen altijd klaar staan voor elkaar. Ik voel mij erg gelukkig en trots dat ik rb2 mag noemen als mensen vragen waar ik werk.