1

Ik help klanten identificeren wat hun wensen en doelen zijn

Ties Luijendijk, Consultancy Director

image
image
image
image
icon

Mijn naam is Ties Luijendijk, ik woon samen met mijn lieve vrouw, dochter en zoon in Leiderdorp, de ‘suburb’ van Leiden. Daar tennis ik vrij fanatiek bij de lokale vereniging LTC De Munnik en in de bergen ben ik fervent wintersporter op ski’s. Als binnensporten stoei ik graag met de kinderen en speel ik online games.

Sinds november 2019 ben ik bij rb2 werkzaam als Business Consultant. Ik werk graag in team verband om een directe bijdrage te leveren aan ‘de business’ van een bedrijf. Dat betreft zowel rb2 als haar klanten. Het is voor mij belangrijk dat dit in goed vertrouwen, met welwillendheid en weloverwogen gebeurt. Met zo’n insteek worden het snelst duurzame resultaten bereikt. Ik hecht waarde aan het terugzien van resultaten van zowel grote initiatieven als experimenten, dat is de kers op de taart in voldoening voor wat je gedaan hebt en vertelt je wat te gaan doen.

rb2 heeft zich al vanaf het eerst contact aan mij laten zien als een no-nonsens bedrijf, waar in goede sfeer wordt gewerkt aan solide oplossingen voor haar klanten. Klanten ervaren dat ook, en zodoende vertaalt dat zich in jarenlange vruchtbare samenwerkingen. Ik ben heel gelukkig dat ik in zo’n omgeving klanten mag helpen identificeren wat hun wensen en doelen zijn en die samen met het team in te vullen met de juiste oplossing.

Als Business Consultant bij rb2

Heb ik mijn steentje bijgedragen aan deze artikelen

image

blog

Multichannel e-commerce, merkbeleving en headless

Een e-commerce omgeving met een headless architectuur is ook uitermate toekomstbestendig.

▸ LEES MEER
image

blog

3 kansen van b2b subscription commerce

We zien steeds meer bedrijven die producten en diensten aanbieden in abonnementsvorm.

▸ LEES MEER
image

blog

Complex vraagstuk

De vraagstukken waarmee klanten bij ons aankloppen, kenmerken zich vaak door complexiteit.

▸ LEES MEER