Met de collega’s in Nederland werken wij goed samen

Shubin Zhang, .NET Developer

image
image
image
image
icon

Ik ben Shubin Zhang en werk als .NET ontwikkelaar in Xiamen, China. Ik ben 2 jaar geleden bij dit bedrijf gekomen. In de afgelopen 2 jaar heb ik deelgenomen aan de ontwikkelingen van verschillende elektronische handelswebsites, die allemaal vrij technisch en uitdagend zijn. Tijdens het ontwikkelen van deze projecten heb ik zoveel geleerd en voelde ik me comfortabel en opgewekt bij het bespreken met andere collega's. We helpen elkaar en verbeteren onszelf samen.  

We hebben collega's in Nederland die behoorlijk goed werk hebben verricht en veel steun bieden. Terwijl we met hen samenwerken, hebben we veel uitstekende projecten geleverd. Dat maakt me zo trots. Werken in zo'n bedrijf betekent dat ik veel kans heb om te communiceren met mensen van over de hele wereld en veel verschillende culturen en industrieën leer kennen. Ik ben enthousiast en kijk uit naar nieuwe uitdagingen.   

Wat mijn persoonlijk leven betreft, ik hou van reizen met vrienden. Reizen stelt je in staat om verschillende soorten mensen te ontmoeten, te zien en te cultiveren, die jezelf kunnen inspireren en je stress loslaten. En ik ben een zogenaamde 'benzinekop'. Ik hou van auto's, motoren, wielen en al die dingen. Ik geniet van het rijden. Mijn enthousiasme voor auto's brengt me ook een aantal nieuwe vrienden, praten over auto's en wisselen verschillende ideeën met elkaar uit.