Onze belangrijkste taak is klanten begrijpen

Ruyi Xie, .NET Developer

image
image
image
image
icon

Ik ben Ruyi Xie, ik woon in Xiamen, China. Momenteel ben ik bezig met .NET-ontwikkeling. Als ontwikkelaar is het mijn belangrijkste taak om de behoeften van onze klanten te begrijpen en te realiseren. Ik hou ervan code te schrijven met teamleden, nieuwe technologieën en nieuwe ideeën te leren, anderen aan te moedigen en samen te groeien. Ik geniet van het leven met passie, ook als het op werk aankomt.

Als ik alleen ben, luister ik altijd naar muziek, kijk ik naar films of bekijk ik een aantal geavanceerde technieken. Als ik samen met mijn vrienden ben, spelen we spelletjes, bereiden we maaltijden of beoefenen we buiten een sport, zoals het beklimmen van bergen. Ik hou erg van bergen beklimmen, vooral de primitieve bergen. Ik geniet van de prestatie als ik naar de bergtop klim en dat gevoel is echt geweldig!

Tegelijkertijd hou ik ook van reizen, maar ik heb alleen Chinese steden bezocht, zoals Beijing, Shanghai, Hangzhou en meer. Ik ben zeker van plan om meer van deze prachtige wereld te zien!