rb2 is een heerlijke plek om te werken ontwikkeling en ambities staan centraal

Quinten Rutgers, Delivery Manager

image
image
image
image
icon

Sinds 1 Augustus 2018 ben ik werkzaam bij rb2 als (Agile) Delivery Manager. In deze veelzijdige en uitdagende functie ben ik onder andere verantwoordelijk voor het opleveren van projecten door het gebruik van de Agile projectmanagement methodologie. 

De keuze om bij rb2 te gaan werken was vrij simpel; het kantoor in Purmerend is een enorm fijne plek met grote open (lichte) ruimtes, er zijn ruime bureaus, genoeg vergaderruimtes en er is een bar met alles erop en eraan. Daarnaast word je door iedereen die hier werkt met open armen ontvangen en voel je je al snel een gewaardeerd onderdeel van het bedrijf. Echter was de belangrijkste reden voor mij toch wel de mogelijkheden die er worden aangeboden om jezelf te ontwikkelen, waar reizen naar de kantoren en collega’s in Xiamen en Portugal onderdeel van zijn. Ook al ben ik dus nog maar kort werkzaam bij rb2, het voelt hier nu al als thuis. 

 

Mijn steentje aan bijgedragen

waar ik trots op ben

image

case

Commerciële ambities waarmaken

Koffiemerk Lavazza Nederland biedt ruim 4000 zakelijke klanten een perfect overzicht vanonder andere hun assortiment, prijsstelling en bestel geschiedenis

▸ Lees meer