1

Ontdekken, leren, aanpassen en toepassen is mijn oneindige cyclus als business analist

Ömür Şentürk, Business Analyst

image
image
image
image
icon

Ik begon mijn carrière in 2009 als parttime test engineer. Ik werd meteen enthousiast van het idee dat ik mensen kon helpen door middel van IT-projecten. Met elke nieuwe klant en elk nieuwe project werd mijn liefde voor techniek alsmaar groter. Vandaag, met 12 jaar ervaring, doe ik mijn best om mensen te helpen hun leven gemakkelijker te maken. Maar dat is niet alles! Je moet ook plezier hebben, toch? Daarom is het hebben van een coole werkomgeving met diversiteit voor mij cruciaal en rb2 biedt die omgeving zeker.

Afgezien van mijn werk, ben ik vrij nieuw in Nederland - ik ben pas in maart 2022 vanuit Istanbul naar de mooie stad Amsterdam verhuisd. Mijn vrouw en ik houden erg van reizen (we hadden in 2019 Amsterdam al bezocht, samen met nog vele andere steden in Europa). Het bezoeken van de overige steden in Nederland die we nog niet hebben bezocht, is onze nieuwe passie geworden. Ik ben ook een grote fan van rock (bijna alle subgenres), muziek en tafelvoetbal.

Mijn avontuur met rb2 is pas in augustus 2022 begonnen en ik heb nu al het gevoel dat ik hier jaren werk! Ik ben blij om hier te zijn en kan niet wachten om nieuwe dingen te ontdekken, te leren en toe te passen in mijn werk.