Het feit dat serieus werken wordt afgewisseld met ruimte voor gezelligheid zorgt ervoor dat ik me al vanaf het eerste moment thuis voel bij rb2

Jett Kooijman-Fetter, Marketing Manager

image
image
image
image
icon

Ik ben Jett Kooijman-Fetter, en ik ben sinds medio 2022 werkzaam als Marketing Manager binnen het Marketing team van rb2. Wat marketing voor mij zo’n leuk vak maakt is dat het nooit stilstaat. Het ontstaan van nieuwe trends, strategieën en innovatieve nieuwe tools zorgen ervoor dat je jezelf altijd kunt blijven ontwikkelen binnen het vak. Daarnaast passen de creatieve en analytische vaardigheden die je nodig hebt als marketeer goed bij mij.

Samen met het team ben ik dagelijks bezig met onder andere het verzorgen van blogs, SEO, socials, de website, advertenties, het publiceren van persberichten, het maken van toffe cases en af en toe zelfs het organiseren van een event. Genoeg afwisseling dus!

De sfeer binnen het team en het feit dat serieus werken wordt afgewisseld met ruimte voor gezelligheid zorgen ervoor dat ik me al vanaf het eerste moment thuis voel bij rb2.