Nieuwe digitale trends ontdekken en oplossingen zoeken voor klanten

Hancheng Lin, .NET Developer

image
image
image
image
icon

Ik ben Hancheng en mijn Engelse naam is Vincent en ik werk op ons kantoor in Xiamen. Mijn positie in dit bedrijf is Scrum master/ Team Leader. Het is mijn dagelijkse taak om de oorspronkelijke vereisten van klanten te benutten en en vervolgens de meest geschikte/ stabiele oplossing te bieden na uitvoerige gesprekken met hen.

Om een project soepel te laten verlopen en ervoor te zorgen dat we in de goede richting gaan werken, heb ik regelmatig een ontmoeting met de teamleden. Ik waarborg altijd dat we een stabiele, sterke en veilige oplossing bieden en ik help teamleden om volledig te begrijpen wat onze klanten wensen. Op deze manier kunnen we een taak efficiënt uitvoeren. Ik vind het leuk om nieuwe digitale trends te ontdekken, vooral big data-opbouw en distributie hebben mijn interesse. Momenteel ben ik hard aan het leren om mezelf te ontwikkelen op dit gebied.

In mijn vrije tijd houd ik van eten (dit is waarom ik graag hardloop), muziek luisteren, films kijk en geniet ik van het reizen met mijn familie en we gaan elk jaar op een leuke vakantie.