Ik hou van samenwerken met een getalenteerd team en dat heb ik gevonden bij rb2

Fabio Cafardo, Business Analyst

image
image
image
image
icon

Ik was net vanuit Brazilië naar Nederland verhuisd toen ik bij rb2 begon als Business Analyst. Om eerlijk te zijn, maakte ik mij aan het begin een klein beetje zorgen om de cultuurverschillen, maar ik werd erg warm en goed ontvangen door mijn collega’s, waardoor ik mij binnen een paar weken al echt onderdeel van het team voelde en daarmee dus een echte rb2’er. Binnen mijn rol ben ik verantwoordelijk voor het identificeren van de behoeften en wensen van onze klanten. Hiervoor werk ik tegelijk nauw samen met het development team om ze te ondersteunen.

Een interessant aspect aan mij is dat ik naast mijn bachelor in Bedrijfskunde, ik ook een BSc en PhD in Astrofysica heb behaald. Ik ben van mening dat deze combinatie van zakelijke en wetenschappelijke opleidingen, mij heeft geholpen bij het ontwikkelen van een sterk analytisch denkvermogen en een probleem oplossende houding. Ik ben er van overtuigd dat binnen een bedrijf, net als in de wetenschap, het besluitvormingsproces rationeel moet zijn en ondersteund moet worden door empirische gegevens. Daarom ben ik blij dat dit ook de manier is waarop we bij rb2 werken.

In mijn vrije tijd, grijp ik elke mogelijkheid aan om te gaan reizen met mijn vrouw. We houden er van om nieuwe plekken te bezoeken, andere culturen te ontdekken en in het speciaal, om heerlijk eten te proeven.