Ik voel me vereerd dat ik onderdeel ben van deze familie

Denghuang Wei, .NET Developer

image
image
image
image
icon

Mijn naam is Denghuang Wei, ik ben 27 jaar oud. Ik ben geboren in Sanming, een stad die gelegen is in het westen van de zuidelijke provincie Fujian (China). Ik werk sinds 2017 voor rb2 als een software development engineer en mijn specialisatie is .NET development. rb2 is als een grote familie, er heerst een comfortable en warme sfeer. Alle collega’s hier zijn erg enthousiast en leergierig. Ik voel me vereerd dat ik voor rb2 mag werken.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om uit eten te gaan. In Xiamen kan je heel erg lekker eten. Ik houd heel erg van inktvis, krab, garnalen en zeebrasem. Met een goed boek kun je mij ook blij maken. Ik lees graag boeken om mijn programmeerskills te verbeteren maar van een roman kan ik ook genieten.

Ik houd ervan om te reizen maar ook in Xiamen is een hoop te zien, zoals: Gulangyu Island, Zhongshan Road, Xiamen University en Zeng Cuo. Verder vind ik het leuk om films te kijken. ‘The Ant Man 2’ is onlangs in première gegaan in China, dit vond ik een hele leuke film. Mijn motto is “Live and learn”.