Als familie, elkaar helpen met plezier

Omdat je kan zijn wie je werkelijk bent!

100 rb2’ers, verspreid over de wereld samengebracht door mooie projecten

Management team

Ondanks dat alles soms van nature op rolletjes lijkt te lopen, schuilt hier altijd een krachtig managementteam achter. Zij zijn degenen die waarborgen dat medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen, de kwaliteit hoog blijft en ze zorgen dat de beste mensen werken met de beste technieken.

"rb2 is begonnen vanuit een enorme hobby en de gedachte: wij kunnen het beter.”

name
job

Delivery managers

Ieder project wordt gemanaged door een Delivery Manager; de spin in het web tussen enerzijds het developmentteam en anderzijds de Product Owner. Zij waarborgen de kwaliteit van het product en werken end-to-end Agile.

Marketing

Het marketingteam zorgt ervoor dat iedereen online wordt voorzien van interessante content, maar ook offline zitten zij niet stil. rb2 organiseert graag mooie events die door het marketingteam tot in de puntjes worden uitgedacht en verzorgd.

Tech

Managed in Holland, made in China’; zó werkt rb2. Het projectmanagement vindt plaats in Purmerend, de technische uitvoering in Xiamen en Wuhan. Maar laten wij vooral niet vergeten dat er ook een aantal slimme techneuten in Purmerend zitten. 

"Werk moet uitdagend zijn, dat in de kern wordt gedreven door technologie"

name
job

Office Management

Op al onze kantoren is er een officemanager die alle klanten een warm welkom geeft, meetings faciliteert, de administratie bijhoudt en zorgt dat alles op het kantoor tip top in orde is.

“Ik ondersteun het management en mijn collega’s. Hoe leuk is dat!”

name
job

Quality assurance

QA-developers van rb2 zorgen dat onze teams de best mogelijke software leveren. QA-developers schrijven geautomatiseerde testscripts dragen zorg voor de algehele productkwaliteit. Een grens die zij steeds verleggen.

Front-end Developers

Onze front-enders zorgen voor gelikte visuele webapplicaties. Daarbij maken ze gebruik van de laatste technieken en best practices uit de talloze projecten die ze hebben gedraaid. Behalve de visuele styling hebben ze ook een oogje voor SEO en pagespeed.

Een greep uit onze activiteiten van de afgelopen tijd