Als familie, elkaar helpen met plezier

Omdat je kan zijn wie je werkelijk bent!

90+ collega's, verspreid over de wereld samengebracht door mooie projecten

Het team in Holland, Purmerend

Samen, maar met alle ruimte voor individueel initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Wij geven iedereen graag volop de tijd en ruimte om te groeien. Ook omdat we weten dat onze mensen dat aankunnen. En lukt dat even niet, dan staan we met zijn allen voor hen klaar. We zijn immers niet voor niets een vriendengroep.

Het team in China, Xiamen

Het hypermoderne kantoor is de plek waar de ontwikkeling van veel businessapplicaties plaatsvindt. Via instant messenger en Skype worden de dagelijkse stand-ups gehouden en langer durende refinement sessies afgewerkt. Op sommige momenten houden er wel 8 teams tegelijk hun stand-up en is het erg hectisch op de verschillende locaties.

banner

Het team in Viseu, Portugal

Naast onze vertrouwde teams in China hebben we ook gekozen voor een offshore-team binnen dezelfde tijdzone. Waarom Viseu? Vooral omdat er een technische universiteit is gevestigd in deze oude stad, zodat we het beste ontwikkeltalent aan ons kunnen binden. Op deze manier kunnen we kwaliteit en schaalbaarheid bieden binnen rb2, zodat we onze klanten optimaal kunnen bedienen.

banner

Het team in Singapore

Het kantoor in Singapore bevindt zich midden in het financiële centrum. Wij werken hier op locatie bij GoBear, één van onze opdrachtgevers. Ondanks dat Singapore ruim 5 miljoen inwoners telt, is er op kantoor een knusse sfeer. In de omgeving is er genoeg te doen: veel winkels, uitgaansgelegenheden en toffe bezienswaardigheden.

banner

Een greep uit onze activiteiten van de afgelopen tijd