We werken Agile, overbruggen grenzen en dat doen we altijd sámen

banner

Samen kun je meer, zo gaan we iedere uitdaging aan

icon

Bij rb2 houden we ervan om technologische uitdagingen aan te gaan. En dat doen we graag samen. De vrienden die in 2006 de basis legden voor ons bedrijf, werden samengebracht door technologie. Nog steeds zijn we innovators, uitvinders, developers en managers die als veelzijdige vriendengroep op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen. Gedreven door de gedeelde ambitie om samen meer mogelijk te maken. 

Wij springen graag snel in op nieuwe omstandigheden en wensen van de klant. Agile en flexibel werken zijn daarom belangrijk voor ons.  Dat weten onze klanten inmiddels ook. En dus halen we regelmatig gave en ambitieuze nieuwe klussen binnen. Inspirerende projecten, waarbij je echt wordt uitgedaagd om nieuwe oplossingen te bedenken. En die van de grond af aan op te bouwen. 

Samen, maar met alle ruimte voor individueel initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Wij geven iedereen graag volop de tijd en ruimte om te groeien. Ook omdat we weten dat onze mensen dat aankunnen. En lukt dat even niet, dan staan we met zijn allen voor hen klaar. We zijn immers niet voor niets een vriendengroep. Kom snel eens kijken in ons toffe kantoor in Purmerend!

LEES MEER OVER ONS

Altijd de optimale oplossing voor de klant via de Agile methodiek van rb2

icon

Vanaf het prille begin ontwikkelt rb2 complexe technologische oplossingen met innovatiegerichte professionals in Nederland, China en Singapore. Die grensoverschrijdende samenwerking vormt een belangrijk fundament voor onze onderneming. Vandaar is er in een vroeg stadium gekozen voor een samenwerkingsvorm waarin wendbaarheid en flexibiliteit voorop staan. Hype? Voor ons is Agile een dagelijkse mindset. Zo zorgen we dat onze klant altijd de optimale oplossing krijgt.

LEES MEER OVER ONZE WERKWIJZE

Een overzicht van onze inzichten verpakt in blogartikelen

image

Blog

Slimme marketeers plaatsen medewerkers centraal

De zegeningen van online marketing vertonen steeds meer beurse plekken....

Lees deze blog
image

Blog

De Kanbancyclus van Meetingselect

Om de Agile werkwijze te hanteren, maakt rb2 afwisselend gebruik van....

Lees deze blog
image

Blog

China innovatieland: de kunstmatige intelligentie van Alibaba

China voorop bij de ontwikkeling van trendsettende technologieën....

Lees deze blog

Een greep uit onze activiteiten van de afgelopen tijd