Duizenden soorten en typenummers Snel de juiste inktcartridge vinden

Inkt kopen doen de meeste mensen niet dagelijks en het is vaak geen gemakkelijke taak. Inktonline maakt inktcartridges kopen een stuk eenvoudiger en goedkoper. Inktonline onderscheidt zich doordat je producten niet alleen op ingewikkelde typenummers of codes kunt zoeken, maar ook op symbolen. Bas Ebbeling, eigenaar van Inktonline, vroeg rb2 om een mooie webshop te bouwen. De verwachting is dat er grote aantallen inktcartridges en toners zullen worden verkocht, zowel B2C als B2B. 

banner
logo

Gemakkelijk online inkt bestellen

Voor een lage prijs

Tools & technieken

icon
Technologie
FRONTEND
Angular liquid Saas
BACKEND
ASP.NET, MS-SQL
PROGRAMMING LANGUAGES
C#
icon
Services
CI / CD
VisualStudio Team services
SERVERS & HOSTING
Microsoft Azure
icon
Tools & methodiek
TOOLS
Atlassian Suite
METHODOLOGY
Scaled Scrum

Onze uitdaging

Hoe zorg je dat een gebruiker zich niet blind staart op inkt van originele merken? Om niet voor verrassingen te komen staan, kiezen mensen uit veiligheid vaak het originele merk dat bij hun printer hoort. Hoe kunnen we de kwaliteit waarborgen én zorgen dat mensen geld besparen?  

Het resultaat

Inktonline biedt vrijwel voor ieder origineel product een kwalitatief gelijkwaardig huismerk product aan. Indien de originele versie een tegenhanger van het huismerk heeft tonen we dit direct op de productpagina.

De gebruiker ziet direct de verschillen en voordelen van het huismerk product ten opzichte van het originele product. Het eindresultaat is een mooie schaalbare webshop, gebouwd met de laatste technieken.

image

Onze aanpak

Het verzoekvan de klant luidde als volgt: ontwerp en ontwikkel een strak vormgegeven inktcartridges- en toners webshop waarin onze merkidentiteit duidelijk herkenbaar is en onze klanten makkelijk kunnen zoeken. In eerste instantie heeft onze digital creative een mooi design neergezet. Ons cross-functionele Scrumteam met 5 developers is daarna keihard aan de slag gegaan met het technische gedeelte en heeft een mooie en gebruiksvriendelijke webshop gebouwd. 

Wil je meer weten over deze case?

Vanzelfsprekend wordt er met een passend, uitgebreid team gewerkt aan dit project, maar wanneer je meer details wilt weten, moet je echt zijn bij:

photo
Sander de Zwart

Delivery Manager

Of check hieronder andere cases of blogs waar hij een prominente rol in heeft gehad:

Mooie klanten bedienen is 1 Maar ‘samen’ is ook rb2

Activiteiten

Van samen lunchen en een verjaardag vieren tot de jaarlijkse traditie van ons wintersportuitje. Het lijkt vanzelfsprekend, maar wij hebben er onze cultuur van gemaakt. We doen veel samen en hebben dan ook veel lol.

Bekijk de andere cases
picture