Overal ter wereld elkaar ontmoeten De juiste locatie, waar je ook bent

Het online boeken van vergaderruimtes en het beheren van die boekingen. Dat is wat Meetingselect in 2007 introduceerde, samen met rb2. Nu is het een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Meetingselect maakt het wereldwijd zoeken en boeken van locaties voor vergaderingen en evenementen efficiënt en transparant. Dat doet Meetingselect door de technologie die rb2 heeft ontwikkeld.

banner
logo

Eenvoudig locaties boeken

Vergaderruimtes snel gereserveerd

Tools & technieken

icon
Technologie
FRONTEND
AngularJS
BACKEND
.NET 4.5, Elasticsearch, MSSQL
PROGRAMMING LANGUAGES
C#, JavaScript
icon
Services
CI / CD
VisualStudio Team services
SERVERS & HOSTING
Microsoft Azure
icon
Tools & methodiek
TOOLS
Atlassian Suite
METHODOLOGY
Kanban cycles

Onze uitdaging

Meetingselect lost problemen op voor PA’s en secretaresses, die vaak veel tijd kwijt zijn aan het zoeken en boeken van locaties voor vergaderingen en evenementen.

Het resultaat

Momenteel zijn er ongeveer 500.000 vergaderruimtes te boeken bij ruim 100.000 aanbieders. Die aanbieders variëren van hotelketens en congrescentra, tot unieke locaties zoals kastelen, musea, vergaderboerderijen, landhuizen, golfclubs, designstudio’s en schepen.

Een enorm platform, dat al jaren soepel draait voor alle soorten gebruikers.

De technologie van Meetingselect automatiseert en ondersteunt het inkoopproces: van planning, budgettering, inkoop en zichtbaarheid tot het meten van de resultaten.

Onze aanpak

rb2 heeft Meetingselect geholpen om het grootste online vergaderlocatie zoek- en boekingstool van de grond af op te bouwen. Het rb2 team werkt nu al meer dan tien jaar aan de applicatie. Het unieke boekingssysteem is gekoppeld aan een managementinformatiesysteem waarmee bedrijven eenvoudig inzicht krijgen in de kosten voor de meetings- en evenementen. Daarnaast maakt het Meetingselect systeem het makkelijker om te voldoen aan interne reis- en vergaderrichtlijnen.

De kracht van de samenwerking tussen Meetingselect en rb2 is dat we gebruikmaken van de nieuwste technologieën, gecombineerd met de inzichten uit Meetingselect’s persoonlijke en klantgerichte service. Naast dat we het platform constant vernieuwen met de laatste technologie, werken we ook samen met Meetingselect aan gave onderdelen met partners zoals de Nederlandse overheid, Belastingdienst en grote Nederlandse banken. De applicatie van Meetingselect heeft een publieke API waar technologiepartners en reisbureaus gebruik  van maken en is geïntegreerd met Google Places en WhatsApp.

Wil je meer weten over deze case?

Vanzelfsprekend wordt er met een passend, uitgebreid team gewerkt aan dit project, maar wanneer je meer details wilt weten, moet je echt zijn bij:

photo
Sander de Zwart

Delivery Manager

Of check hieronder andere cases of blogs waar hij een prominente rol in heeft gehad:

Mooie klanten bedienen is 1 Maar ‘samen’ is ook rb2

Activiteiten

Van samen lunchen en een verjaardag vieren tot de jaarlijkse traditie van ons wintersportuitje. Het lijkt vanzelfsprekend, maar wij hebben er onze cultuur van gemaakt. We doen veel samen en hebben dan ook veel lol.

Bekijk de andere cases
picture