Nummer #1 Commerce Experience Cloud


Bloomreach realiseert content, klantbetrokkenheid en gepersonaliseerde site search, merchandising en recommendation oplossingen om personalisatie te bereiken en een ongeëvenaarde bedrijfsgroei te stimuleren.

Klantbelevening

De meeste customer journeys zijn niet verbonden waardoor bedrijfsgroei stagneert wat resulteert in geen grip krijgen op klant profielen, websites die irrelevante inhoud weergeven en waarbij product data en klant data niet aan elkaar wordt gematcht. Deze gaps resulteren allemaal in klanten die worden gedisconnect van de bestaande website, waardoor business zal vertragen hoe hard het commerce team ook wil zorgdragen om deze te behouden.

Bloomreach verbind deze experience door essentiële commerce-functionaliteiten onder hetzelfde dak te plaatsen, waardoor teams zich op een doel kunnen concentreren: de klant blij maken en een unieke klantbeleving creëren voor de klant!

avatar
“Wil je meer weten over onze samenwerking met Bloomreach en hoe we jou gezamenlijk die digitale voorsprong kunnen geven?”
avatar
Jeroen van Mierle, Commercial Director