Een mix van profielen in een team
Verspreid over Europa, Azië en Afrika

Wij hebben… Veel expertise

De basis van ieder development team bestaat uit gemotiveerde, ervaren en gekwalificeerde professionals die als ambitie hebben zélf beter te worden én tegelijkertijd het beste te leveren binnen ieder project.
MEER OVER ONZE WERKWIJZE MEER OVER ONZE WERKWIJZE
image

Refinements, in elke fase van het traject extreem waardevol

De basis van ieder development team bestaat uit gemotiveerde, ervaren en gekwalificeerde  professionals die als ambitie hebben zélf beter te worden én tegelijkertijd het beste te leveren voor het project. Onze development teams bestaan uit een mix aan profielen die samen in staat zijn om een iteratie/ increment van een product op te leveren. In onze situatie betekent het dat een development team bestaat uit een mix van .NET developers, frontend developers, automation test developers en andere development skill-sets, waaronder database experts en architecten.

Bij rb2 bestaan teams uit drie tot negen professionals die worden aangestuurd door een Tech Lead. Het komt geregeld voor dat teams tijdens een project groter worden. In dit geval schakelen we over naar een scaled variant, waarin de groep wordt opgesplitst in twee teams, met twee Tech Leads. De Tech Lead zal dan een team samenstellen met drie geschikte professionals.

avatar
“Wil je meer weten over hoe we jouw vraagstuk via het juiste proces en de juiste technologie kunnen oplossen?”
avatar
Ties Luijendijk, Consultancy Director