Pien Faijdherbe, Marketing Manager

28 April 2021

avatar

rb2 wint Emerce100

beste digital production agency van Nederland

banner

rb2 wint Emerce100

Purmerends bureau bekroond tot beste digital production agency van Nederland

rb2 heeft tijdens de 2021 editie van de Emerce100 de hoofdprijs gewonnen. Het technisch development bureau is door digitale beslissers uit de branche uitgeroepen tot beste digital production agency van Nederland.

De Emerce100 ranglijst is het resultaat van het imago-onderzoek dat Emerce, het multimediaplatform op het gebied van digitale marketing, media en e-business, jaarlijks doet. Respondenten scoorden e-business organisatie op kennis/know-how, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. 

Dit jaar laat het Purmerendse rb2 bekende en grotere bureaus achter zich, waaronder ook winnaars van eerdere edities van de Emerce100. Directeur Dennis van Marle is enorm trots dat zijn bedrijf deze vakprijs in de wacht heeft gesleept. “Het is een grote eer om te worden bekroond tot beste bureau van Nederland in onze categorie. We zijn ook ontzettend dankbaar voor de lovende beoordelingen van vakgenoten uit het Nederlandse bedrijfsleven.”

Van Marle besluit: “Deze Emerce100 staat voor veel meer dan een eerste plek tijdens de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Het is de erkenning voor al 15 jaar hard werken aan uitdagende, innovatieve projecten voor mooie bedrijven. En samenwerken met een hecht en loyaal team en gedreven partners. We gaan deze prachtige prijs vieren met iedereen die ons een warm hart toedraagt. Onderdeel daarvan is de tweede editie van onze DreamTeam-actie die we deze zomer weer gaan organiseren, waarbij we ondernemers en digitale professionals helpen dromen en innovatieve projecten te realiseren.”

Over Emerce100

De Emerce100 is een speciale jaarlijkse uitgave van de gelijknamige vakpublicatie Emerce. In deze uitgave publiceert Emerce hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. 

Het imago-onderzoek wordt gedaan in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction. Dit onderzoek biedt houvast bij het kiezen van bureaus in de online branche en is voor de namen in de lijst een mooie onderscheiding voor hun werk.