Pien Faijdherbe, Marketing

28 maart, 2019

avatar

rb2 breidt technologisch team

in Nederland uit

banner

rb2 breidt technologisch team in Nederland uit 

Julie Rumjantseva is per 1 maart aangesteld als Frontend Developer en Vinicius Hana Scardazzi per 1 februari als Tech Lead. Deze aanstellingen zijn onderdeel van een strategisch groeiproces waarbij het technologische team in Nederland wordt uitgebreid.  

Julie heeft ruim zes jaar gewerkt in de marketing, maar in 2016 besloot ze het roer compleet om te gooien en werd ze Frontend Developer. Deze switch bracht haar ook van Oekraïne naar Nederland. Ze houdt van websites maken en kan uren spenderen aan het leren van nieuwe functies en frameworks. Binnen rb2 gaat zij als Frontend Developer aan de slag voor verschillende opdrachtgevers en hierbij zal ze offshore samenwerken met ons uitgebreide developmentteam in China. 

Vinicius is al bijna 15 jaar softwareontwikkelaar en houdt zich al bezig met computers sinds hij kind was. Binnen rb2 zal hij het technologische team versterken in de rol van Tech Lead. In deze nieuwe functie gaat hij op zoek naar innovatieve technologieën die kunnen worden toegepast binnen rb2. Daarnaast gaat hij ook zijn collega's in Nederland en China ondersteunen in het gebruikmaken van nieuwe technologieën.  

Strategisch groeiproces 

Met de aanstelling van Julie als Frontend Developer en Vinicius als Tech Lead wordt het technologische team in Nederland uitgebreid. Roelof Blom, IT-director bij rb2, is erg blij met de uitbreiding van het team. “We zijn met Vinicius en Julie nog beter en sneller in staat om onze klanten te bedienen door de unieke combinatie van lokale development vanuit Nederland en de bijna ongelimiteerde schaalbaarheid van onze developmentteams in China. Verdere acceleratie van idea to market, een kracht van rb2, wordt hiermee versterkt. Eén virtueel team in twee tijdzones verlengt de werkdag op een effectieve manier, waardoor we nog beter in staat zijn om mee te denken in het primaire proces van onze klanten.” aldus Blom.