Pien Faijdherbe, Marketing

20 november 2018

avatar

rb2 benoemd tot

Sitecore Gold Partner

banner

rb2 benoemd tot Sitecore Gold Partner

rb2 is benoemd tot Sitecore Gold Partner. Hiermee erkent Sitecore de expertise van rb2 op het gebied van e-commerce, marketing automation en marketing intelligence. Sitecore is wereldwijd marktleider op het punt van digital experience management software, content management en experience commerce.

rb2 heeft meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van gecompliceerde (transactionele) enterprise applicaties. Richard Birksteiner, founder & CTO bij rb2: "Wij hebben een sterke focus op innovatieve technologie. De benoeming tot Sitecore Gold Implementation Partner is voor ons dan ook een hele mooie erkenning die aansluit bij onze focus en groeiplannen. Zo hebben we recent een kantoor geopend in Wuhan. Hier gaan we een Sitecore competence center opzetten."

Richard van Laar, Partner Manager Benelux bij Sitecore, is enthousiast over het partnership met rb2: ”Het partnership en de samenwerking tussen rb2 en Sitecore heeft zich vanaf de eerste dag gekenmerkt als gedreven, resultaatgericht met een duidelijke ‘no-nonsense’ mentaliteit. Dit heeft ervoor gezorgd dat we met rb2 heel snel de eerste gezamenlijke successen hebben gerealiseerd.”  

Over rb2

Bij rb2 houden we ervan om technologische uitdagingen aan te gaan. Met bijna 100 developers en projectmanagers in China, Singapore en het hoofdkantoor in Purmerend (NH) ontwikkelt het digital development bureau hoogwaardige digitale platformen, applicaties en tools voor veeleisende klanten. rb2 is specialist op het gebied innovatieve e-commerce en loyaliteit oplossingen, aantrekkelijke abonnementsmodellen, krachtige metasearch engines en flexibele platformen. Dit doen we voor klanten als GoBear, Meetingselect, T-mobile en Bookchoice.