Pien Faijdherbe, Marketing

4 februari, 2019

avatar

rb2 aanwezig bij

Purmerend Werkt

banner

rb2 aanwezig bij Purmerend Werkt

In januari was rb2 aanwezig bij het evenement Purmerend Werkt. Tientallen stands van regionale bedrijven vulden de binnenstad van Purmerend om zich aan scholieren te introduceren.  

Purmerend Werkt is een non-profit evenement dat speciaal bedoeld is om een brug te slaan tussen scholieren, werkzoekenden en regionale bedrijven. De editie van januari stond volledig in het teken van scholieren, die goed vertegenwoordigd waren. Een paar duizend scholieren werden door middel van opdrachten langs de stands van bedrijven uit allerlei sectoren geleid. Het was voor scholieren de uitgelezen kans om kennis te maken met de gezichten achter een bedrijf en een balletje op te gooien voor een toekomstige stageplek.  

rb2 was aanwezig  een eigen stand op het evenement. Dennis van Marle, CEO bij rb2: “Wij vinden het belangrijk om met rb2 aanwezig te zijn bij Purmerend Werkt om zo scholieren kennis te laten maken met ons bedrijf en het werken bij een digitaal development bureau. Voor veel scholieren is het een onbekende markt, terwijl er enorm veel kansen en mogelijkheden zijn. Door het evenement Purmerend Werkt leveren we een bijdrage aan scholieren bij de oriëntatie op de arbeidsmarkt. Mede daarom zijn wij sponsor van het evenement.”