Pien Faijdherbe, Marketing

12 november 2019

avatar

Ontmoet onze Delivery Managers

De brug tussen ons offshore team en de klant

banner

Ontmoet onze Delivery Managers

Sander, Marco en Quinten zijn de namen achter het Delivery Management team van rb2 en werken zowel in ons kantoor in Purmerend als bij de klanten op locatie. Zij zijn de schakel tussen onze klant en de offshore development teams. Wij stellen ze graag aan je voor.

Sander kwam in 2013 het Delivery Management team versterken. In deze rol heeft hij gezorgd voor een succesvol verloop van projecten voor vele opdrachtgevers, waaronder momenteel voor Meetingselect. “Never a dull moment in mijn rol als delivery manager. Als delivery manager ben ik continu bezig onze high performance teams te coachen om ze zo succesvol mogelijk te laten acteren. De teams zijn daarbij mede-eigenaar van de eigen ontwikkeling en resultaten. De leukste uitdaging is de mensen het beste uit zichzelf te laten halen, zowel op individueel als teamniveau.” Een leuk weetje over Sander, hij heeft 14 jaar op hoog niveau zaalvoetbal gespeeld.

Marco werkt sinds 2014 bij rb2 als Delivery Manager, met name binnen het domein 'subscriptions', maar ook vaak in andere segmenten. Zo managet hij momenteel een project voor Philips waarbij de e-commercewebsite wordt uitgebreid met verschillende abonnementsvormen. "Elke dag schakelen tussen klanten en je on- en offshore collega's houdt de rol ontzettend dynamisch. Het is geweldig om samen met het team 'full-on' scrum te werken en de klant daarin mee te nemen."

Quinten versterkt sinds 2018 het Delivery Management team. Hij heeft veel ervaring met het managen van allerlei e-commerceprojecten. Deze ervaring past hij op dit moment toe als Delivery Manager voor het nieuwe e-commerceplatform van Lavazza Nederland. “Door de veelzijdigheid van mijn functie, blijft elke dag een nieuwe uitdaging. Ik ben dagelijks aan het schakelen met onze development teams in China en met de stakeholders binnen de organisatie van onze klanten om zodoende alle lopende projecten in goede banen te leiden.”

Meer weten over ons Delivery Management team? Neem dan een kijkje op hun persoonlijke pagina’s. Ontmoet ook ons Marketingteam en Tech team in Nederland!

Naast Sander, Marco en Quinten zijn wij op zoek naar nog een leuke en enthousiaste collega! Ben jij degene die wij zoeken? Bekijk snel onze vacature.

Wil je meer lezen over onze verhalen en ervaringen?

Regelmatig vullen we onze site met nieuwe blogs en afgeronde cases en leuke nieuws items.