Pien Faijdherbe, Marketing

18 november 2019

avatar

Medeoprichter Rutger Bakker verlaat rb2

Om nieuwe dromen waar te maken

banner

Medeoprichter Rutger Bakker verlaat rb2

Na een periode van 14 jaar verlaat rb2 medeoprichter Rutger Bakker het bedrijf om nieuwe dromen waar te maken.

Bakker zelf zegt: “rb2 is een goed waargemaakte droom. Richard Birksteiner en ik zijn dit bedrijf in 2005 samen begonnen en ik ben megatrots op waar we na 14 jaar staan. Met 100 collega’s werken we dagelijks aan mooie technische uitdagingen voor onze klanten, maar ik merkte dat ik zelf ook weer behoefte had aan nieuwe uitdagingen. rb2 is mijn eerste bedrijf geweest, ik ben nog jong en voor mijn gevoel was het tijd voor wat nieuws en daar ga ik ook lekker aan beginnen."

Het is nog even te vroeg om al uitgebreid op zijn nieuwe plannen in te gaan. Na 14 jaar hard werken gaat Bakker eerst even lekker genieten van zijn vrijheid en daarna met zijn nieuwe plannen aan de slag.

Zijn ex-partners Richard Birksteiner en Dennis van Marle blijven onverminderd actief voor rb2 en vormen samen met Mark van der Ploeg de directie van het bedrijf. Ze zullen invulling blijven geven aan de uitgesproken groeiambitie en koers van het bedrijf.

Birksteiner zegt: "het is gek als de partner waar je zo’n avontuur mee begint afscheid neemt, maar soms is het een tijd van komen en gaan. We kijken samen terug op een fantastisch avontuur en gaan elkaar vast nog heel vaak tegenkomen. Voor nu wensen we Rutger vooral heel veel succes met zijn nieuwe avonturen."

Wil je meer lezen over onze verhalen en ervaringen?

Regelmatig vullen we onze site met nieuwe blogs en afgeronde cases en leuke nieuws items.