1

Dennis van Marle, CEO

29 September 2022

avatar

Onze technische expertise versterken

met een strategisch partnership

banner

Onze technische expertise versterken met een strategisch partnership

Samen met onze partner Subscription Factory lanceren we een nieuw merk: GoRecurring. Voor GoRecurring bundelen we onze krachten. Onze jarenlange ervaring met het bouwen van de beste subscription oplossingen, en de ervaring van Subscription Factory bij het faciliteren van consultancy op het gebied van subscriptions.

Samen weten we dat we iets geweldigs hebben gebouwd - iets dat voor zowel nieuwe als oude klanten baanbrekend kan zijn.

Wat is GoRecurring?

GoRecurring is een nieuw merk en een strategisch partnership tussen rb2 en Subscription Factory. Het is een online platform waar bedrijven en particulieren informatie, inspiratie, cases, hulp en inzichten kunnen vinden over de mogelijkheden van abonnementsmodellen.

Waarom nu?

Al meer dan 15 jaar helpen we bedrijven uit verschillende sectoren om subscription services in te zetten om hun bedrijf te transformeren en het beste uit herhalende facturering te halen. Als consument zijn we inmiddels allemaal bekend met subscription services, maar ook de technologie voor de bedrijven achter subscription services ontwikkelt zich snel. Als expert in het gebied willen we deel uitmaken van de veranderingen die deze ontwikkelingen teweeg brengen.

Wat GoRecurring doet, is het leveren van technische expertise en het ontwikkelen van technische oplossingen voor bedrijven die een abonnementsmodel willen opzetten. Het opzetten van een abonnementsmodel heeft veel technische implicaties, maar met GoRecurring zorgen we ervoor dat de adoptie gemakkelijk wordt gemaakt voor zowel mensen als systemen.

Consumenten zijn massaal zijn overgestapt op subscriptions als een flexibele manier om te krijgen wat ze willen wanneer ze het willen. Om aan de alsmaar groeiende vraag naar subscription services te voldoen komen bedrijven nu in actie en passen hun verdienmodellen aan. Via het online GoRecurring platform geven we organisaties de tools die ze nodig hebben om subscription services succesvol in te zetten, en dat begint allemaal met informatie en toegang tot deskundige bronnen.

Meld Je Aan Voor Ons Gratis Evenement! 

Als onderdeel van de lancering van GoRecurring organiseren we op 3 november een twee uur durend online event, waar we je de laatste inzichten geven over alles wat met subscription te maken heeft. GoRecurring 2022 zal een virtueel evenement zijn dat heel anders is dan alles wat je eerder hebt gezien.

Klik hier om jouw gratis tickets voor GoRecurring 2022 te claimen of klik hier om onze inzichten en adviezen over subscriptions te lezen.

Als je klaar bent om je te starten met subscription services binnen jouw bedrijf, dan is GoRecurring 2022 dé plek om je reis te beginnen.