Pien Faijdherbe, Marketing

11 februari, 2019

avatar

rb2 is aanwezig bij

Vuejs Amsterdam

banner

rb2 is aanwezig bij Vuejs Amsterdam

Van 13 tot 15 februari strijkt Vuejs neer in Amsterdam, de grootste conferentie voor Vuejs-ontwikkelaars ter wereld! rb2 is bij dit event aanwezig als sponsor.  

Vuejs Amsterdam is een event dat volledig in het teken staat van het JavaScript Framework Vuejs. Hoofdgast van het event, waar ruim 1200 vakspecialisten op af komen, is Vuejs-oprichter Evan You. Naast een sprekersslot op woensdag en donderdag, geeft hij op vrijdag een exclusieve workshop.  

rb2 is als sponsor bij het event aanwezig om op de hoogte te blijven van nieuwe trends en ontwikkelingen zodat we deze later kunnen toepassen binnen onze projecten. Omdat rb2 zich bevindt op vier locaties in Nederland en Azië, vinden we het belangrijk om onze kennis te verspreiden over al onze kantoren. Daarom zijn onze Full Stack Developers Qiming en Minjie vanuit ons kantoor in China naar Nederland overgevlogen om samen met onze IT Director Roelof, CTO Richard en Technical Lead GK naar het event te gaan. Op vrijdag zijn zij ook aanwezig bij de exclusieve workshop van Evan You.  

Wil je ons ontmoeten? Kom dan op woensdag 13 februari naar onze stand tijdens Frontend Developer Love, in Theater Amsterdam.