Pien Faijdherbe, Marketing

20 november 2018

avatar

rb2 benoemd tot

Sitecore Gold Implementation Partner

banner

rb2 benoemd tot Sitecore Gold Implementation Partner

rb2 is benoemd tot Sitecore Gold Implementation Partner. Hiermee erkent Sitecore de expertise van rb2 op het gebied van e-commerce, marketing automation en marketing intelligence. Sitecore is internationale marktleider op het punt van digitale experience management software voor content management, commerce en klantinzichten.

rb2 heeft meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van gecompliceerde (transactionele) enterprise applicaties. Richard Birksteiner, founder & CTO bij rb2: ‘Wij hebben een sterke focus op innovatieve technologie. De benoeming tot Sitecore Gold Implementation Partner is voor ons dan ook een hele mooie erkenning die aansluit bij onze focus en groeiplannen. Zo hebben we recent een kantoor geopend in Wuhan. Hier gaan we een Sitecore competence center opzetten.’

Over rb2

Bij rb2 houden we ervan om technologische uitdagingen aan te gaan. Met bijna 100 developers en projectmanagers in China, Singapore en het hoofdkantoor in Purmerend (NH) ontwikkelt het digital development bureau hoogwaardige digitale platformen, applicaties en tools voor veeleisende klanten. rb2 is specialist op het gebied innovatieve e-commerce en loyaliteitsoplossingen, aantrekkelijke abonnementsmodellen, krachtige metasearch engines en flexibele platformen. Dit doen we voor klanten als GoBear, Meetingselect, T-mobile en Bookchoice.